Немам нешто посебно. Кола си купив, семестар на факултет дури во октомври упис, искрено не знам, ама нема гајле од вишок
Да им оставам на децата, додека наполнат 18 сакам да им соберам некоја поголема сума на пари се надевам ќе успеам да сочувам
Собирам за недај Боже, за црни денови. Ама се почесто ги имам такви. Решив да собирам за естетска операција. Засега немам ни третина од парите, но не брзам.
Таман ќе се тргне некој динар настрана...излегува нешто непланирано: квар, свадба, родендени...дерман не ми иде
За се собирам лелеле се нешто ми треба,се нешто ми фали јас незнам само кај мене ли е ова или на сите ви се случува.Таман едно нешто ќе обезбедам абе како да знае она другото се појавува.Стварно неможе човек ништо на страна да стави.Ретко ми се случува да купам 50 евра да ги ставам на страна и да останат не бре одма се појавува нешто што фали.И кај вас ли е така или јас незнам со парите не ми е јасно.
И кај нас и кај нас Собиравме за одмор ,на враќање ни се расипа кола ,среќа на враќање на граница ако беше таму не знам.. По два дена на мм телефонот. Двор растури да праиме....хаос.