Имаше кутија во чекалната за жалби и поплаки, но џабе изгледа е ставена. Плус кажав кај главната докторка.
Пријави тука, кај газда, претпоставен, директор, ако ептен е идиот би одела и по социјални мрежи и мз. @Black girl тоа со сандачето е дрн дрн. Прашање е дали воопшто некој го отвора тоа сандачето, а мора да имаат такво сите ординации по протокол.
Обично на козметиката има еден симбол како отворено кутивче крема и пишува 6м или 12м, тоа значи 6/12м од отварање рок на користење.
Pozdrav, me interesira dali nekoja majka dava ili ima davano kozjo mleko, bebus mi e 16 meseci dali mozam da davam ?
И јас имам од лани мустела отворена и не знам дали да ја пробам пак. Има знакче 6месеци после отварање . Моката сега ќе прави 2 годинки На уријаж за сончање сте користеле? Дали е добра?
за летово за секојдневие какви сандалчиња се практилни, гумени, во стилот на ипанема или кеги, нешто такво. Патики секако има, ама кога е топло за шетање. Земав едни на адидас, гумени се, ама некако многу ми се гломазни, голема е гумата и крути идат, и и лицат како да и се големи. овие https://www.sport-m.com.mk/ProductC...=05&Grupa=01&PodGrupa=508&MarketingStatus=020
Јас го научив со трик од тик ток и се покажа успешно. Клунчето му го намачкав со омилената кашичка и веднаш почна да влечи.
Јас ги гледав овие ама многу се крути, не се виткаат воопшто. Ако не ти се скапи, најк се добри. Мој избор е ипанема, нема утка. Плус ги начекувам за цена од 700-800 денари. Една членка вакви земала и кажа дека се добри, лично не сум ги видела,
Мајкички што давате за запек, се мачиме 2 недели веќе, се проба ,лен,масло,батат,авокадо,чиа семе, сливи,крушки,сируп за запек,чепчиња...некако се е узалуд, се мачи,кенка,сака во раце кога кака сирот, се стиска и се препотува дур искака едно тврдо гомце, дајте предлози што ви помогнало
Пробај со пробиотик, види дали ќе откриеш од што е ако не сте промениле исхрана. Нас смутиња најчесто не вадат, сега има веќе убаво овошје, ова авокадо, масло, лен, нас не ни помага. А кога не бевме дома и јадеше тоа што има, односно хардкор манџи со зачини запршки и чуда, имаше нормална столица.
И пробиотик давам, и овошје се што ќе ми текне давам и нема ефект. А не сме смениле ништо во исхраната, пред 1 месец му дадов млеко да проба заради старт во градинка да видам дали е алергичен и толку. Педијатаров вика Нурсе Харви да даам, што знам тоа нели за грчеви беше
Мајка дај глицеринско чепче нека се олесни детенцето, гревота е. Инаку на сѐ ова, само форсирај колку повеќе може течности, вода, супи, манџички, јогурт, овесни...
Мама дадов и чепче, првиот пат имаше успех, вториот ич, греота кога ќе ме вциди чепче да ставам вришти дека ќе го боли дур го ставам чепчето. Се е скратено бо исхраната што прави запек и веќе немам ум што да дадам
Види тука можеби ќе најдеш нешто од помош https://forum.femina.mk/threads/Кога-детето-не-може-само-да-кака.2520/