Не испаѓате лоши на крај. Десет девојки на форумов во кажаа дека живеете во илузија дека сте добри - напротив сте "ноќна мора". За такви како вас постои темава https://forum.femina.mk/threads/Зошто-добрите-момци-завршуваат-последни.19338/page-10 Самопрогласени добри момци... Се правеше добар и срамежлив додека не ти рекоа да смениш однос према женски. После одеднаш женските станаа проблем, ти веќе не си срамежлив - сега тие затуцани и заостанати се. Кажи ми, како е добар некој што вика за другите дека биле затуцани? Не го барајте проблемот во другите - барајте го кај вас. Никој не бега од убаво.
Веќе кога не му помагате на @Hopsinmk не му одмагајте. Цело време дел од вас го напаѓаат и му поставуваат прашања како да е на некој вид на испит па мора да ви одговара на се, а за дел од советите кои му ги давате поубаво да не коментираме. И така е сите момци се лоши и се ноќна мора, а девојките се светици. Највисок степен на генерализирање е ова. Објективност жими ашинот.
Боже боже реков дека нема да реплицирам повеќе ама ова од тебе е крајно безобразно. Каде прочита дека напишав дека девојките се затуцани и заостанати ? Ова ти е веќе трета пишана глупост откако напиша дека сум викал дека не можам да најдам девојка и измеша се живо и диво врски/секс/ со запознавање и ја однесе темата во сосема друг правец од прашањето. И да јас сум добар и секогаш сум завршувал и ќе завршувам прв не последен, без разлика на кое поле во тоа можеш да бидеш сигурна. Само дека ќе го сменам однесувањето кон одреден тип девојки, тоа е сигурно.. Член на форумов ми го прати ова по темава, читни си ако имаш време ќе научиш нешто плус Знам дека сега ќе навалат и други форумџики да ме хејтаат поради ова ама нема врска ќе издржам
Не ме цитирај веќе жити се. Со девојки како тебе што измислуваат работи што не сум ги пишал за да бидат интересни на форумов, нема потреба од понатамошна дискусија доволно е
Некако муабетов неповрзан со темата, нели? Некако и се согласувам и не, да бидам искрен. Чист пример сум јас, се понашам сељачки со луѓе шо не го го заслужуваат тоа, додека тие шо го заслужуваат ги уживаат бенефите и благодетите на мојата култура.
Хуморов во покушај ти е очаен кога веќе немаш одговор на лагите што ги пиша погоре Рака на срце ликов што ми го прати линков секоја чест, ако прочиташ некој од карактеристиките лесно можеш и да ги поврзеш со твоето безобразно однесување на форумов веројатно и се пронајде погоре
Како го кажа ова во врска (успех голем ) како лек за рак да имаш најдено.И има разлика помеѓу не можам да најдам, или не сакам било каква јбг високи стандарди имам како и за се друго во животот
Го прочитав ова на линкот од кајгана и сакав нешто фино да кажам претходно ама дечко, поидиотско нешто немам прочитано, се надевам со ова размислување нема да прелажеш некоја. Тажно и разочарувачки.
It sounds like "go hard or go home", pliz Како шо кажав, може само да заебе работа ако слуша такви совети. Таков третман се применува на имбецили, но кога ќе размислам зашо некој би трпел некого и би го влечел со себе. За да го навредува и сељачки да се понаша? Подобро кажи му фала мн. не ми одговара ај чао. Може после х години пак ќе сте заедно ...
Реков јас веќе дека таквите што паѓаат на такво понашање не се материјал за врска/брак и не ме интересираат барем мене лично, ама убаво е да знаат дел од машките какво однесување ги “пали“ добар дел од женската популација според моја проценка можам да кажам едно добри 70% од нив (не сите секако) Дури и во темата некој девојки си признаваат дека е така, да цитирам
Ниту момците кон девојките треба да се однесуваат како кон домашно милениче, ама ниту девојките не треба да се однесуваат кон момците како кон лепешка и да ги газат и понижуваат. Дечкото кој ви побара совет рече дека има разнишана самодоверба. Земете го тоа во предвид кога и давате совет на личност со намалена самодоверба. Изборот на зборовите е многу важен. Веќе ако сакаш да му помогнеш на некого не е сигурно на таков начин со дрскост и арогантно однесување. Затоа размислете пред да советувате некого за тоа на каков начин тој ќе ги сфати вашите зборови. Не се согласувам во целост ниту со коментарите на членките ниту пак со коментарите на членовите во оваа тема.
Не прв стандард, да не биде безобразна лажга како тебе. Чим на форум лажеш и извртуваш работи можам да замислам со каква личност си губам време реплицирајки
А каде тоа секаде? Кое странство а? Ти секаде беше па знаеш? Ај баш да не се лажеме т.е. да не не лажеш ти
Кој пребира маструбира и тоа е се во ред, мауабетот на @DAngel е што глумиш овчичка во волчјо крзно? Куриот тој како било подобро да се пристапело? Море на је есапи 2% и третирај ја како задна дупка на свиралото