Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Совети од ЖЕНСКА страна за сите машки

Дискусија во 'Сингл' започната од kuchka, 30 ноември 2010.

1. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Не испаѓате лоши на крај. Десет девојки на форумов во кажаа дека живеете во илузија дека сте добри - напротив сте "ноќна мора". За такви како вас постои темава
    https://forum.femina.mk/threads/Зошто-добрите-момци-завршуваат-последни.19338/page-10
    Самопрогласени добри момци... Се правеше добар и срамежлив додека не ти рекоа да смениш однос према женски. После одеднаш женските станаа проблем, ти веќе не си срамежлив - сега тие затуцани и заостанати се.
    Кажи ми, како е добар некој што вика за другите дека биле затуцани? Не го барајте проблемот во другите - барајте го кај вас. Никој не бега од убаво.

На candy.cane, lovestoneddd, calliope и 9 други им се допаѓа ова.
  2. RAF Camora

RAF Camora Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2018
    Пораки:
    1.576
    Допаѓања:
    10.982
    Веќе кога не му помагате на @Hopsinmk не му одмагајте. Цело време дел од вас го напаѓаат и му поставуваат прашања како да е на некој вид на испит па мора да ви одговара на се, а за дел од советите кои му ги давате поубаво да не коментираме. И така е сите момци се лоши и се ноќна мора, а девојките се светици. Највисок степен на генерализирање е ова. Објективност жими ашинот.

На star83, tmpboy и Hopsinmk им се допаѓа ова.
  3. Hopsinmk

Hopsinmk Активен член

Се зачлени на:
    24 декември 2018
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    8
    Боже боже реков дека нема да реплицирам повеќе ама ова од тебе е крајно безобразно.
    Каде прочита дека напишав дека девојките се затуцани и заостанати ? Ова ти е веќе трета пишана глупост откако напиша дека сум викал дека не можам да најдам девојка и измеша се живо и диво врски/секс/ со запознавање и ја однесе темата во сосема друг правец од прашањето.

И да јас сум добар и секогаш сум завршувал и ќе завршувам прв не последен, без разлика на кое поле во тоа можеш да бидеш сигурна. Само дека ќе го сменам однесувањето кон одреден тип девојки, тоа е сигурно..

Член на форумов ми го прати ова по темава, читни си ако имаш време ќе научиш нешто плус
    Знам дека сега ќе навалат и други форумџики да ме хејтаат поради ова ама нема врска ќе издржам :D

Последна измена: 27 декември 2018
    На star83 и tmpboy им се допаѓа ова.
  4. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Се намножија од кајгана.

На WildMk, Nausicaa и Someonespecial им се допаѓа ова.
  5. Hopsinmk

Hopsinmk Активен член

Се зачлени на:
    24 декември 2018
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    8
    Не ме цитирај веќе жити се. Со девојки како тебе што измислуваат работи што не сум ги пишал за да бидат интересни на форумов, нема потреба од понатамошна дискусија доволно е

На star83 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Па очигледно со никакви девојки немаш дискусија :D

На rolulika и Feminka22 им се допаѓа ова.
  7. tmpboy

tmpboy Нов член

Се зачлени на:
    26 декември 2018
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Некако муабетов неповрзан со темата, нели?
    Некако и се согласувам и не, да бидам искрен.
    Чист пример сум јас, се понашам сељачки со луѓе шо не го го заслужуваат тоа, додека тие шо го заслужуваат ги уживаат бенефите и благодетите на мојата култура.

8. Hopsinmk

Hopsinmk Активен член

Се зачлени на:
    24 декември 2018
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    8
    Хуморов во покушај ти е очаен кога веќе немаш одговор на лагите што ги пиша погоре :|
    Рака на срце ликов што ми го прати линков секоја чест, ако прочиташ некој од карактеристиките лесно можеш и да ги поврзеш со твоето безобразно однесување на форумов веројатно и се пронајде погоре

9. tmpboy

tmpboy Нов член

Се зачлени на:
    26 декември 2018
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Ќе има шлапаници, без карање ајде ... :lol:

10. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    И на крај јас сум пак таа која е во врска, а ти тука се жалиш дека не можеш да најдеш девојка :D

11. Hopsinmk

Hopsinmk Активен член

Се зачлени на:
    24 декември 2018
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    8
    Како го кажа ова во врска (успех голем :rofl:) како лек за рак да имаш најдено.И има разлика помеѓу не можам да најдам, или не сакам било каква јбг високи стандарди имам како и за се друго во животот

12. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.002
    Допаѓања:
    51.830
    Го прочитав ова на линкот од кајгана и сакав нешто фино да кажам претходно ама дечко, поидиотско нешто немам прочитано, се надевам со ова размислување нема да прелажеш некоја.

Тажно и разочарувачки.

На candy.cane, calliope, rolulika и 6 други им се допаѓа ова.
  13. tmpboy

tmpboy Нов член

Се зачлени на:
    26 декември 2018
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    It sounds like "go hard or go home", pliz
    Како шо кажав, може само да заебе работа ако слуша такви совети. Таков третман се применува на имбецили, но кога ќе размислам зашо некој би трпел некого и би го влечел со себе. За да го навредува и сељачки да се понаша?
    Подобро кажи му фала мн. не ми одговара ај чао. Може после х години пак ќе сте заедно ...

14. Hopsinmk

Hopsinmk Активен член

Се зачлени на:
    24 декември 2018
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    8
    Реков јас веќе дека таквите што паѓаат на такво понашање не се материјал за врска/брак и не ме интересираат барем мене лично, ама убаво е да знаат дел од машките какво однесување ги “пали“ добар дел од женската популација според моја проценка можам да кажам едно добри 70% од нив (не сите секако)

Дури и во темата некој девојки си признаваат дека е така, да цитирам

15. RAF Camora

RAF Camora Истакнат член

Се зачлени на:
    6 февруари 2018
    Пораки:
    1.576
    Допаѓања:
    10.982
    Ниту момците кон девојките треба да се однесуваат како кон домашно милениче, ама ниту девојките не треба да се однесуваат кон момците како кон лепешка и да ги газат и понижуваат. Дечкото кој ви побара совет рече дека има разнишана самодоверба. Земете го тоа во предвид кога и давате совет на личност со намалена самодоверба. Изборот на зборовите е многу важен. Веќе ако сакаш да му помогнеш на некого не е сигурно на таков начин со дрскост и арогантно однесување. Затоа размислете пред да советувате некого за тоа на каков начин тој ќе ги сфати вашите зборови. Не се согласувам во целост ниту со коментарите на членките ниту пак со коментарите на членовите во оваа тема.

На Billy Idol му/ѝ се допаѓа ова.
  16. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Прв стандард: да пристане да идете на кафе од прва. :rofl:

На rolulika, Feminka22 и crimson им се допаѓа ова.
  17. Hopsinmk

Hopsinmk Активен член

Се зачлени на:
    24 декември 2018
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    8
    Не прв стандард, да не биде безобразна лажга како тебе.
    Чим на форум лажеш и извртуваш работи можам да замислам со каква личност си губам време реплицирајки

18. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.160
    Допаѓања:
    49.320
    Од кај знаеш па ти дали лаже :o
    Едвај една недела си овде :rofl:
    @DAngel готово те revealна малиов..:bandit:

На tmpboy, DAngel и crimson им се допаѓа ова.
  19. rolulika

rolulika Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2018
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    622
    А каде тоа секаде?
    Кое странство а? Ти секаде беше па знаеш?
    Ај баш да не се лажеме т.е. да не не лажеш ти:D

Последна измена: 27 декември 2018
  20. rolulika

rolulika Истакнат член

Се зачлени на:
    23 ноември 2018
    Пораки:
    231
    Допаѓања:
    622
    Кој пребира маструбира и тоа е се во ред, мауабетот на @DAngel е што глумиш овчичка во волчјо крзно?
    Куриот тој како било подобро да се пристапело? Море на је есапи 2% и третирај ја како задна дупка на свиралото:rofl:

На DAngel, lovestoneddd и crimson им се допаѓа ова.