Вака досега ми се има случено неколку пати да ми доцни менструацијата но после неколку денови или седмица ми има дојдено, веќе 3 години како ми е редовна ми доаѓа секој месец на пр. ми има дојдено на 20 јуни и после ми дојде на 20 јули дена два покасно или порано, но овој пат ми доцни 3 месеци, последен пат имав на 20 август, не може да сум бремена зошто не сум имала односи веќе 3 месеци последен пат ми беше кога имав менструација освен тоа пред 2 седмици направив испитување на крв и ако бев бремена ќе покажеше на испитувањето а и кога имаш односи додека имаш менструација шансите да забремениш се мнооогу мали освен тоа тој не сврши во мене. Дајте ми некој совет и се има на некоја ова случено??? благодарам однапред
Не си трудна тоа сигурно , а зашто не отидеш на гинеколог да видиш да не имаш некоја циста ? Зашто 3 месеца не е малку време , веке е проблем. Исто така ке ти каже лекарот кога приближно ке ти дојде.Ако имаш некој проблем може и терапија да ти препише така да не се секирај
имаш тема ваква интимни проблеми и прашања можеш таму да прашаш не отварајте нови теми така на модераторките им ствараме обврски да ги средуваат мислењата а ти прво оди земи тест за бременост и после одма даси посетиш гинеколог од ништо не касни 3 месеци или циста или хормонално пореметување или бременост
Шансите за бременост при менструација се мали,но сепак постојат. Но на испитувањето на крвта,дали провери за бременост или само правеше рутинска проверка? Може да не си бремена,а да ти доцни од стрес,болест,промени. Сепак најдобро ти е да си отидеш на гинеколог.