Соживот Македонци-Албанци

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Pla4ka, 26 јануари 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. enca.69

enca.69 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    1.709
    Допаѓања:
    3.452
    ХАаааа.....колку јас вредам ти никогаш нема да можеш да сонуваш за тоа а не да го достигнеш....не ми треба твоето почитување кога твоите браќа не држат во заложништво, лесно ти е тука да се правиш космополит и да глумиш препаметна и културна девојка, кога знаеш дека во секоја шума некој спрема пушки и калашњикови да пука за тебе и за ти да добиеш тоа што сакаш и што ти треба, да не истиснете нас....не го добив местото заради пушките и зољите од вас....а зборам вака не зашто јас сум некултурна туку веќе неможе вака....ова од мене збори бесот од тоа што ни го правите а не некултурата.........И ТИ НЕМАШ ПРАВО НА МАКЕДОНИЈА КОЛКУ ЈАСД::::ТОА ДА ТИ БИДЕ ЈАСНО::::ВИЕ УДРИВТЕ НА МАКЕДОНИЈА::::МАКЕДОНЦИ СЕ БОРЕА ПРОТВ ВАС:::РАЗБИРАШ::::НИКОГАШ НЕМА ДА ИМАШ ПРАВО НА МАКЕДОНИЈА КОЛКУ МЕНЕ::::ЈАС НЕМА ДА СЕ КРЕНАМ ПРОТИВ МОЈАТА ДРЖАВА НИКОГАШ:::::

На zuto и Offspring им се допаѓа ова.
  2. bilkata

bilkata Администратор

Се зачлени на:
    4 октомври 2008
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    1.683
    Ги молиме сите што учествувале во темата да ја спуштат топката и да ги изразат смирено своите ставови. Избегнувајте навреди!

Ако се појави уште едно мислење со навредлива содржина, темата ќе биде заклучена.

3. Neytiri

Neytiri Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2010
    Пораки:
    1.289
    Допаѓања:
    2.457
    Free celta ne e da se raspravame na forum koj e za zabava i vakvi temi treba da se zbaranat no koga vekje ne se i koga vekje DAVAME MISLENJE a ne navreduvame nikoj togas imam da go kazam svoeto mislenje koe e sledno NE SAKAM NIKOJ LICNO DA NAVREDAM NO OVA E MAKEDONIJA I KAKO STO TI KAZA ENCA.69 TREBA DRUGITE NACIONALNOSTI DA NE PAFKAAT NAS A NE NIE DA GI PAFKAME ALBANCITE BUGARITE I DR I KAKO DA NEMAME OMRAZA KON NEKOJ STO BEZ PRICINA POCNUVA DA PUKA PO ULICITE PA KE MI JA UBIEJA MAJKA MI ZA MALCE ?????EPA KE IMAME NORMALNO !! A STO VE NAUCILA MAJKATA PRIRODA VAS ?? SE DA RESAVATE SO BOMBI I PUSKI ??? IZVINI AKO NESTO TE VREGA AMA OVDE ISTE SME LSOBODNI DA DADEME SVOE MISLENJE NE E NISTO LICNO KON TEBE A AKO VIE ALBANCITE STE TOLKU GORDI ZA TOA STO STE BIDETE GORDI I NA SVOJATA TATKOVINA PA UDOSTOETE JA SO TOA STO KE ZIVEETE TAMU VO VASATA TATKOVINA A NE VO NASATA KOJA SE NAREKUVA MAKEDONIJA NA MAKEDONCITE !!!

На zuto, Dea8, Tanjamm и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. bilkata

bilkata Администратор

Се зачлени на:
    4 октомври 2008
    Пораки:
    349
    Допаѓања:
    1.683
    Да, така е. Заклучувам.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.