Ете ти пишав дека не е штетен за државата, напротив со негова помош се открија многу злосторни работи и вистини кои се криеа долго време..
Се согласувам , да се потсетиме дека и НиколаГ си земаше пари од Џ Сорос за да дојде на власт , да не ги забораваме и Џорџе Иванов е стипендист на Сорос , лажниот патриот Илија Димовски и многу други . Јас не знам зошто не им чини сега Сорос , освен што донира пари и помага јас друго не гледам причина .
A dali si se zaprashala koja e korista na Soros da dava taka pari ...Demek ja saka na makedonija pa i pomaga hahah mizi da te lazam ...! Nikoj denes ne dava pari bez interes , osven ako ne saka da napravi perenje na pari i so toa em si ja opravduva necesnata rabota em rastura i se mesha vo tugji drzavi ete toa moze da bide samo nekoj koj saka da fobie nesto za voźvrat za dadenite pariii !!!!
Ne ja lazi, sram da ti e hahha kako dobiva Soros nesto a ? Kako se osmeluvas jas ne znam, pa neli gledas on ne znae kolku e tezok po bankite i se cini za SLOBODA I ZA LJUBOFFF more se sramam od sama sebe hehheheh Dimov bil patriot, Soros e bre kakov Dimov heheh ccc ne be ne mi se ni cita temava od vakvi budalastini.
Не не сум се запрашала , кога плукате по Џ Сорос речете му на Н Груевски , Иванов , димовски и мн др , прво да му ги вратат парите , па после нека го обвинуваат . Ти што велиш зошто Џ Сорос му дал пари на Илија Димовски ?
Ako zemale tie pari zs Soros frla ogromna para da gi butne ? Zatoa sto mu go svrtele grbot i rabotat za drzavni interesi, a ne za negovite ?
Сакаш да кажеш дека Никола Г равотел за Сорос , т е нешто мутел со Сорос ? Ај кажи нешто повеке за тоа
Jas ne kazav tuku te prasav tebe da go obrzlozis tvoeto mislenje pogore, procitaj si sto si pisala ili si pisa onaka od demokratski pobudi
Не знам што да ти образложам овде , ти самата кажуваш дека Никола Г соработувал за ЏС , јас за тоа незнаев . Знам само дека повекето од Дпмне си крцкале пари од Сорос , и сега не им одговара што крцкаат другите пари .
Jas postaviv prasanje,a i so ova mislenje samata si go dokazuvas toa, ne se vrti vo krug mila, ili imas odgovor ili nemas hahah zs Zaev ne im svrti grb ako ete i tie i tie zemale pari ama ako nekogas vikav na ZZ nema glavata bukvalno da mu letne so ova kockanje so drzava negovo, sega vekje ne sum sigurna ... ne ide na vaka seriozna tema da se majtapam ama ne mozam da odolem posebno za vakvi mislenja.
Секој со своето мислење и својот став , јас ЗЗ мн го ценам и со две раце гласам за него . Твое право на која страна ке застанеш Поздрав
Ako ceni go, tvoe si e, kako covek zal mi e za nego ama cela drzava vo propast za eden covek, sto saka neka mu pravat na kraj kraeva, slusaj ja pesnata ZZ e nivna curica, prva sex bomba.
Не се согласувам со тебе , Зоран не е на некоја функција за да е во пропаст државата ! Државата е во пропаст од НГ и компанија кои ја опљачкаа државата и ја доведоа до мегу нај мизерните земји во светот , во рамниште со Зимбамбе!
Ne ne e na funkcija taman rabota, a be lugje kade ziveete ... ti rekov ceni go, slusaj go, simpaticen mozebi e i fino laze, svi su nas lagali on je lagao najbolje ... aj, pozz
Како тоа ЗЗ ја отерал државата во пропаст а е само градоначалник во Струмица? Зошто овие другите не направија вештачење во релевантна лабораторија за да докажат дека снимките се сечени лепени... Дали во пропаст је води државата оној што ќе каже дека се работело нелегално надвор од законските прописи или тој што работел надвор од законот? Значи пропагандистичкото перење мозок успеало, престанавте да вервате на сопствените очи и уши а верувте на она што ќе ви го сервираат пропагандистичките медиуми кои се плаќаат со наши пари преку дебилни владини реками? Јас никому не давам бланк подршка ама не се согласуам декаако не е некој на власт дека светот ќе пропадне.