Денеска еден од поглавните шефови дојде на работа. Нз како да му дадам до знаење дека сакам нешто со него, ако имате идеја пишете ми во лп. Муабетот ми беше дека рече маските не штителе може слободно да не ги носиме. Па покрај маските и ракавиците ги тргнавме. Јебига нека иде живот ја се не бојим...!
Чим ти работат сексуалните хормони немаш ти ни корона ни бутур. Плус и доста слободно време имаш како што гледам
Абе остајте ја, цела е на мене. Сега, мене не ми ни треба реално да го видам чоекот, од статус на твитер се заљубувам, ама тоа е. Држи дистанца @gjoker4e , најди го на социјалните мрежа, имајте виртуелен с**с... или како и да се вика тоа...далечински де Wait a sec Ти уствари повишица да не сакаш? А јас се истрчувам овде со глупи совети
Абе и јас разбрав сака да збори со него за плата или за унапредување ама не знае како да му пријде Јокерче за другата работа треба кај младите да прашаш они ќе ти кажат мода како штоИнста минста итн.
Не се ни сеќавам кога имав толку слободно време и за швалери да разглабам стратегии. Кај згрешивме ние во животот?
Ја и ти дека икономисти, само во пари ни е паметот Ќе ти порасне детето @FreeMind , по две години и ти ќе имаш време
Ова е веќе охрабрувачки пост. Веројатно Џокерче е млада и оди со паролата ако не се пофалиш е исто како да не си ебел. Не ти замерувам да не ме сфатиш погрешно се си иде со годините.
Подигање на моралот се вика тоа што го праи Џокерче. Исто како и ти, Фри. Само различен ви е стилот. Инаку сите сме оф, ќе не караат, ич не го тупиме на темата.
Да ме просветли некој што е со Франција? Да не имаат само два дена неделно за тестирање по ново? На 3ти април 20 000 новозаболени, на 7ми април 10 000 нови, а преостанатите денови некои нормални бројки 3-4-5 илјади. Не е за во темава ама јас сум за во темава, а Франција се граничи со Германија. Најдобро да си напраам еден форум ја и само Билјарката да е член бидејќи само таа ме разбира дури и тогаш кога не ме разбира. Мантра: СВе ќе се отвори на 20ти. СВе ќе се отвори на 20ти. СВе ќе...
Вчера во влезот до нас се вселуваа некој нови, ама не беше гужва двајца-тројца. Мислам дека не би требало да имате проблеми ама за секој случај јави се прашај. Полиција можеби? Незнам каде е правилно да се јавиш да прашаш.
Веќе не пратам ситуација колку се овде заболени. Прашавме во полиција и орднунгсамт. Немаме црно на бело, но од полиција ни рекоја, доколку некој прави проблем, повикајте се на овој разговор. Се надевам ќе поминиме ок.
https://www.zeit.de/politik/ausland/2020-04/coronakrise-usa-donald-trump-afroamerikaner-weisse Интересна статија за Америка во превод “оставете ги да умрат сиромашните”.
Ме мрзи да читам германски ама гледам американците се на мака. Маските биле расно опасни https://edition.cnn.com/2020/04/07/us/face-masks-ethnicity-coronavirus-cdc-trnd/index.html Дај кажете како се лечи кај вас или зошто во Италија поспоро оздравуваат, споредено со Германија, Австрија, Швајцарија. Ако имате инфо.
Каде пратите дневна статистика за овде? Јас гледам на worldometers и не ми се гледа да опаѓаат бројките на заболени