Најди си друго хоби Мари. Каналите на трговија со дрога се заради вонредните состојби во светов прекинати. точка. наркоманите ќе ни умрат од апстиненцијална кpиза. точка Нели се договоривме вчера, јас ќе изнајмам вински подрум. Ќе ти пратам адреса. Јас ќе праам вино, ти варди деца, бива? Уствари, ти смешки ќе праиш, ај волонтер за вардење деца да се јави. До 5 деца може на куп, нели?
Мајка ми беше убедена дека е одлична работа учителка во градинка. И тоа за мене . Уште не може да прежали, како побегнав во туѓина, одлична кариера пропуштив Јас сакав да чувам деца, ама од тие, на факултет, со помали нема разбирачка Уствари кој нема видено дете може ќе прелажеме некако, ќути, не кажувај
За децата до 4то одделение не се ни размислува да почнат во градинка/училиште Што значи септември не ни бега Макар игралиштата да ги отвореа не рекоа ништо околу тоа Се труди мозоков да ја прифати информацијата
Ае јас частам пафни си. Која беше членката што прашуваше за алкохоличари нека ме бара у Септември пред да влеземе во групата: Здраво, денес ми е прв ден без алкохол.... Здраво Фри.
Значи исто што пишав преска.Ќе издржам до мај ,ама после си имам или ќе отворат градинките или ќе го пијам
А зошто немајки па ние децата не ги тровиме сами си се смируваме за доброто на децатаНемаме тука дијазапамче и некако мора да се смириме Мирни мајки =мирни даца Јас прифаќам да дојдам во твојот подрум ако најдете кој ќе чува децаДури ќе донирам и 10кг гројзе
Освен што @FreeMind правела тест има некој друг? Или планира да прави. Јас порачав и чекам да ми стигне
Така и моево го имам заборавено Ќе биде ли љубезен некој да постира линк што се одлучиле во пишана форма.
Де кажи кај го набави и јас да си земам можда ќе се пропијам до септември. Иако не пијам никако алкохол.
Вчера децата мои добија известување дека на 4 Мај почнуваат со школо. Мали објекти до 800м2 исто од понеделник отвараат..Што спаѓа во тоа не знам. Ресторани,барови и кнајпе дури до 31,08 ќе бидат затворени.. Што и како ќе биде нека каже Мути
А која возраст се децата? @Mari* со утринското кафе размислувам како ќе не биде летово затворени без базенти и социјализација. Настрана заебанција али ќе швркнеме навистина од 08-16 секој ден.
17 и 13,во Гимназија учат,не се во грундшуле или градинка..За нив мислам дека остануваат дома.. Ниту ова не ми е сигурно додека не се добие официјално известување
@Mari* мила те разбирам сега оти бараш нешто појако,не проаѓа вино . Без телефон неможеме посебно сега во овој состојба,а пред тоа во граници, малото и онака не сака,додека ќере би цел ден. Шала настрана,отвараат локали, луѓето нормално на работа да одат, а школите и градинките не,епа кој ќе ги чува тие деца? Ај добро утро ,баравте каква,моите оваа година ниедна боја не фати,само жолтата,црвената излезе розе
Ве читам за вино пишувате, за црвено и мене ме викајте, јас знам едно од Македонија во Нетото, благо е како шербет и пише маде ин Мацедониа Ако не е благо не го пијам, овоа сокче не му е рамно, пиеш и на крај те фане Ние сега по дома се чуваме со малиот, оди во градинка кога сме двајцата на работа. Сега па јас болна астма ме фати, па ќе си седам дома до другиот петок И Јегер пијам оти е со многу травки и здраво, кој е за да дрмнеме по една