Пазете од каде нарачувате маски! Ептен ретко се наоѓаат на интернет, мене ме зезна една лажна страна, среќа само 2 нарачав. Подобро од аптека на видено барајте
*Во контекст на ова, слушав пред некој ден, колку ли фирми лажно основале за да ги земат 20 илјади неповратни средства помош од државата, па сега не можат крајот да им го најдат
Порача од вас некој маски за деца? Не знам шо да нарачам и од каде Денес излегоа милион селери со мундшутц Да се редактирам Можеби некој од вас шие?
Мене ме заебаа со маските. Ми земаа парите и линкот на селерот ни селерот не се отвара за да им пишам. Исчезна!!! Пазете. Плус една друга маска памучна демек што имав порачано стаса едно тенко синтетиче налик танга за газ ужас!!!
Истото беше и кај мене. Ги платив, имаат 20 работни дена рок на испорака, нооо веб страната магично исчезна! После читав дека огромна бројка луѓе дневно пријавувала во Käuferschutz, а овие советуваат во полиција да се пријави смешки! Замислете некој како се богати на туѓ грб, со 0 расходи. *маж ми инсистираше 10тина да нарачам, ама не го послушав нели жена си е жена, интуиција ради
На мене колешката ми поклони од Änderungsscheiderei.За малата немам . Децата почнуваат официјално од 27.04 погорните класови.На практиканката кај нас на раб не и е одложен полагањето на тестот и ако не оди на школо.
Да, зел маж неколку обични и неколку од фамозните ffp2. Ааа и овде да ве просветлам, му рекол аптекарот да ја стави во фурна на 80 степени 20тина мин да ја дезинфицира, дека тие нели за повеќекратна употреба се, се собра целата се стопи Абе експерт за маски станав хахах
Кај нас не. Од 27 смеат деца кои нема кој да ги чува. bezüglich der weiteren KITA-Schließung aufgrund der Pandemie, haben wir mit heutigem Schreiben des Kultusministeriums die Mitteilung erhalten, dass ab dem 27. April 2020 nicht nur Kinder, deren Eltern in der kritischen Infrastruktur arbeiten, Anspruch auf Notbetreuung haben, sondern grundsätzlich auch Kinder, bei denen beide Erziehungsberechtigte bzw. bei Alleinerziehenden einen außerhalb der Wohnung präsenzpflichtigen Arbeitsplatz haben und sie somit für ihren Arbeitgeber dort als unabkömmlich gelten. Voraussetzung dafür ist, dass die Eltern eine entsprechende Bescheinigung ihres Arbeitgebers vorlegen. Али ако има родител со Home Office тогаш уште нема градинка. @danichap правени ви се маските или купени?
Маске испратени за МК. Од Унгарија, Словенија и Чешка. Кај Курц да прашате? Абе никој не шие кај вас? Ако се организирате за 2 дена сите ќе имаат маски, не е можно да е така оставено на случајност.
Јас најдов една жена што шие и евтини се реално маските, 8 евра и праќа по пошта Сега шиела и за деца па ќе ми прати слика утре да видам Ако се во ред ќе го пратам мм да ги земе од кај нејзе чисто да се осигураме дека не е измама па ќе ви споделам линк
Женички како сте? Поминаа празниците,и од вчера ја почнав УН диета, од Божиќ накачив и никако да ги симнам а еве го ѓурѓевден дојде и никако да ослабнам, а имам добри плус 5кг.мош и повеќе Него винцето ќе ми фале навечер , Како е состојбата кај вас,тука е под 100 заболени,веќе неколку дена. Нели делат бесплатни маски лидл и алди ?
Денес ми иде баш вака да ја фрлам пред градинка. @danichap кажи ми ја тајната како успеваш со три да си нормална? Јас некако како шушу се осеќам. Од 6 наутро сега прв пат седнувам на газ ја затворив во кафез пуштив цртани и седнав да ручам. Едит: у меѓувреме се покака, а само што сменив пелена со кун фу захват. Ми се плаче. Јас сум плус десет од Јануари наваму. Почнав да трчам три пати во неделата и три пати точак. Не можам да држам диета само што прооди малава ќе паднам во несвест беља ќе направам за лепота. Демек чекам да ја отварат градинката па да се посветам на себе си ама карма ме отепа. Ме уби начисто. Нит заболени следам ниту ме интересира до кај е коронава јас поболна од коронава сум.
Ааа, не таков аватар @FreeMind , најн, најн, јок. Цк. Враќај кучето, море лав да ставиш Ти на точак, дете во корпа, сви марш на плес... И нз зошто карма би те тепала, Марфи е тој шо зеза