Марфи е за ситни ствари. Пример имав закажано за на гинеколог пред шест месеци и синоќа ми дојде. Аватарот е ѕверски уште се смеам за сликата. https://www.tagesschau.de/inland/maas-reise-103.html Њама одмор годинава не барем ние како што сме си замислувале со полни плажи. И нема леткање по земји оти они потрошија илјадници евра да не соберат дома. Њама ништо, дома.
Ajde jas kako padobranec so prasanjevo maski za deca ima li od koja vozrast t.e maski Ako.nemas poracano pisi mi ke ti dadam kontakt 2 i 3 evra za vozrasni i 1.5 i 2 evra za deca
https://www.spiegel.de/wissenschaft...pt58DwgwlkMySyXICMCqzo3LUpzjksW-nZL8ePbbu7eho Обдукцијата покажала дека сите што им правиле обдукција имале претходна болест.Некој дури и трансплантација на органи.Значи сепак организмот и бил слаб Туку ми текна сега за маските.Овие од немедицинските маски на колку време треба да се перат 1 маса= 1 ден ли?
Нарачав утре треба маШ да ги земе И овде една жена во селово шие ама касно видов Па и уше евтини ми се видоа дека онлајн испод 15 евра не видов
Ако се интересни споделете линк. Ако се обични нејќум ќе си купам од аптека. Денес прв пат бев со маска на гинеколог мислев ќе добијам паничен напад не можев да дишам, а задолжително е носење. Некако губев здив, страшно. Градите ми се таман битно без грутки од доење. После 50та на две години мамографија е овде. Кај нас после 40та. Хпв е задолжително на три години од вести од гинекологија
https://www.ebay-kleinanzeigen.de/s...ampaign=socialbuttons&utm_content=app_android Праќа по пошта и можеш да си одбереш материјал
И во МК се почна со маските На отворено, ако може да се држи растојание не мора, но во затворен простор е задолжително... јавен превоз, маркети, па и на пазар, т.е. секаде кај што не може да се држи растојание од 2м. Инаку, што мислите за ставовите на овој лекар: Мене ми звучи многу логично и смирувачки. Штета што не можам да го најдам видеото со превод за да го распространам и кај оние што не го разбираат јазикот
Мари кај мене во Офенбах и Франкфурт жени шијат од 3 до 5€ зависи која како ама пробај сама да направиш лесно е! Јас сама направив неколку и сега не сум на чисто дали од понеделник кај нас ќе е задолжително маска . Спојлер: Маски не ми се лични не се сум ги испеглала уште неколку ќе направам морам за маж за на работа .
Тути и овде има шо шијат по 4-5 евра и то преубави ама веќе нарачав и ми беше непријатно да ги откажам Жената и слика сабајле ми прати не ме бендисаа баш ама тоа е битно да имаме Мада шо и деца до 6 год и не мора со маски да шетаат Али шо е сигурно, сигурно е... П.С. Маските не ти се лоши
@TutiFuti не ти се лоши со пандите ми е најубава. Има кај нас продавница шие и гледам од таму купуваат ќе се наредам и јас деновиве. Педијатарот денес спомена дека најрано кита во Септември би се отворила ако најдат импштоф. А за Нова Година што планирате? Да ја затвориме годинава одма.
Јас сум во план летово да пијам пиво во Lammgarten, ќе те викнам само да отворат ти пиј си вино. Имам план уште многу места да посетам во околинава па и низ Германија Не мора да отвараат граници, ама дај да живееме нормално зошто пукнав не се шета само во шума.
Фала ви не се лични ама што да правам рачно се шиени да беше на жашина подобро ќе изгледаа но тоа е а сега баш во моментот не сум во план да земам машина за шиење т.е со маж се наговараме да ми купи но сеуште сме во преговори. .