Софијанова се закани на новинар откако ѝ покажа документ дека земала 3000 евра месечно

Discussion in 'Политика и настани' started by Feminka22, Oct 14, 2022.

1. nena2010

nena2010 Форумски идол

Е видиш не се плаќа кај нас прекувремено. Ти дава одработени саати кои нема време кога да фи искористиш.. Дежурства? не работам во тој сектор да имам дежурства. И не не земача дека има кредити ама смешно ми веше кога му рече: А ти знаеш колкави кредити имам јас? Аман жено секој втор е во државава задолжен се гуши она најде да се жали имала кредити

2. joy1

joy1 Форумски идол

Sofijanova досега ми има секогаш одговорено на фб ,за било каков проблем поврзан со детето.И на одмор кога беше во Турција,ми пиша од таму.И жалба една кога упатив за бебе предвреме родено за кое не ни даваат инфо како е,ми остави тел број каде да се обратам.

Ano, H.VAGA, VDT2906 and 2 others like this.
  3. nena2010

nena2010 Форумски идол

Сто пати напишав. Нека докаже, нека го сотре оној на суд, има шанси има можности. Јас не ја обвинив. Сто пати напишав. Нека го побие. Сакам да го побие. Да докаже дека е се како што вели она. Многу ми е веројатно дека ова и е некоја хајка сакаат да ја тргнат.. Ама и ако навистина се заканувала да не се објавува, ако се заканувала со откази.. Многу лоша слика ма каква да е вистината.

FridaodaMk, Mikha4 and simoncelicius like this.
  4. duffi

duffi Форумски идол

Не ја обвини. Само и се нафрли. Кој знае од какви причини.:^)
    А гарант немаш никакво искуство со неа.

5. Серотин

Серотин Истакнат член

За таков доктор како неа и 2000ев ќе дадам ако скраја да е имам потреба дете да ми лечи, а Систина ни 500 ев не добива од мене.

nena2010 likes this.
  6. nena2010

nena2010 Форумски идол

Јас не, мои блиски да.
    Твое право, почитувам..

7. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Сега ја пребарав цела група ЖДМ на фб, бидејќи се спомна овде, и сите си делат бројчиња од докторката се советуваат меѓусебно да и пишат на фб.
    Искрено не е должен ниеден доктор да ве контактира преку фб и да ви одговара на прашања.
    Јас се зачудив дури.
    Ја фалат и ќерка и, како логопед.
    Не прочитав ниеден лош збор против неа конкретно.

VDT2906, JuLleE and duffi like this.
  8. Abel

Abel Популарен член

Оваа листа може да се направи за БУКВАЛНО секој универзитетски професор, особено од Правен (сите се политичари, професори, адвокати, асистенти, пратеници и членови на разни комисии). А за Филолошки со сигурност тврдам дека се професори, преведувачи, членови на комисија за стручни испити, професори во приватни училишта и да не редам, не ми текнува уште. И јас го правам истото. Работам во приватна фирма + преведувам + предавам + сѐ друго што можам и што сакам. Како е ова значи дека краде било кој од овие луѓе?

simoncelicius likes this.
  9. simoncelicius

Епа сеа ем краде ем има потреба од кредити. Како тоа? :D Излеа не краде доволно :rofl:

Ако не си задоволна од фирмата, а според ова што го кажуваш не со мењај фирма.
    И не можеш да споредуваш секаква професија со професијата на докторкава конкретно па да кажеш сите имаме кредити.

10. nena2010

nena2010 Форумски идол

Сега го вртев видеото. Не и требаше она Сега да видам кој ви дал ова, и кога и вели на секретадката Кој до дал слупнете стеав на секретарката , Не знам.. и одма телефонот.. Многу неубава слика.

buba4e89 and Mikha4 like this.
  11. joy1

joy1 Форумски идол

Должност не е,ама во пракса тоа го прават веќе сите.Матичните(барем мојот) секогаш на вибер ми пишува дали состојбата е подобрена,како се осеќа детето и слично.Од Систина исто секогаш сум добила бројче за контакт ако нешто треба вон работно време.За Софијанова пишав во контектс на тоа дека тешко се доаѓало до неа.Јас лесно секогаш ја добивам.

simoncelicius likes this.
  12. nena2010

nena2010 Форумски идол

Го виде видеото?
    @joy1 не ја спомнувај овде Систина аман !!

13. Black girl

Black girl Форумски идол

Мислевме дека ти се проблем парите (според претходните постови), а сега излезе дека Систина не ја сакаш и не би дала таму пари. Тогаш твое право си е каде ќе одиш и ќе оставаш пари, упс мито :)

nena2010 likes this.
  14. simoncelicius

Го видов и не го сфатив на начин на кој ти го сфати.
    Пишав погоре.

15. nena2010

nena2010 Форумски идол

Е па јас така сфатив.. А колку сакам да докаже дека била на дежурства дека не се фиктивни.. Ама хајка е бе.

Tanjamm and simoncelicius like this.
  16. simoncelicius

Признај сеа дали со 200 евра или со 500 си дошла до неа?
    Да им расчистиш дилема на овие погоре што ја обвинуваат дека е тешко да се дојде до неа пошто мора да се плати.

17. joy1

joy1 Форумски идол

немам платено ништо :)
    Грев е да лажам и да ја оцрнувам жената на празно тука.

18. Серотин

Серотин Истакнат член

Нема што да мислиш ти за мене. Пак ќе речам срамота што го "буцкате" народот на цела мака дека Систина може да им ги лечи децата.

19. Abel

Abel Популарен член

Не ја обвини де, само се придружи кон сите можни шпекулации кои навистина се хипотетички(бидејќи јас еве копам копам и никако да најдам целосна документација, а не исечок, ама нема) и плус некако завиено ја обвини дека зима мито.
    А тоа што новинарот сега по фејсбуци ќе драми дека му се заканувале и дрн дрн е стварно смешно. Ако дошол до реални, опипливи докази за малверзации, би била должност негова да го пријави тоа, а не по фејсбуци сега да се прави жртва. Абе и ние сакаме систем поштен, ама ако може да бидеме заобиколени ние, да немаме никаква одговорност, некој друг ако може да нѝ го опраи, да имаме време на форум да пишуваме за поштењето наше и непоштењето на другите.

20. Mikha4

Mikha4 Популарен член

Ако земеш кредити за куќи, станови, дуќани, ќе имаш нормално.
    Сите треба да се испитат и да се затворат сите комисии и одбори што досега не решиле ништо туку само ја продлабочиле кризата во областа каде треба да делуваат.

Само нема потреба од релативизација, зашто темата е за докторката и што сѐ она сработила или не по сите овие комисии и одбори, а зема накнади за истите. Зашто ако дежура нон стоп, реално нема време и за предавања и триста други проекти.

Pax and FridaodaMk like this.