Софијанова се закани на новинар откако ѝ покажа документ дека земала 3000 евра месечно

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Feminka22, 14 октомври 2022.

1. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.706
    Допаѓања:
    122.180
    Е видиш не се плаќа кај нас прекувремено. Ти дава одработени саати кои нема време кога да фи искористиш.. Дежурства? не работам во тој сектор да имам дежурства. И не не земача дека има кредити ама смешно ми веше кога му рече: А ти знаеш колкави кредити имам јас? Аман жено секој втор е во државава задолжен се гуши она најде да се жали имала кредити

2. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.991
    Допаѓања:
    327.771
    Sofijanova досега ми има секогаш одговорено на фб ,за било каков проблем поврзан со детето.И на одмор кога беше во Турција,ми пиша од таму.И жалба една кога упатив за бебе предвреме родено за кое не ни даваат инфо како е,ми остави тел број каде да се обратам.

На Ano, H.VAGA, VDT2906 и 2 други им се допаѓа ова.
  3. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.706
    Допаѓања:
    122.180
    Сто пати напишав. Нека докаже, нека го сотре оној на суд, има шанси има можности. Јас не ја обвинив. Сто пати напишав. Нека го побие. Сакам да го побие. Да докаже дека е се како што вели она. Многу ми е веројатно дека ова и е некоја хајка сакаат да ја тргнат.. Ама и ако навистина се заканувала да не се објавува, ако се заканувала со откази.. Многу лоша слика ма каква да е вистината.

На FridaodaMk, Mikha4 и simoncelicius им се допаѓа ова.
  4. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.767
    Допаѓања:
    145.269
    Не ја обвини. Само и се нафрли. Кој знае од какви причини.:^)
    А гарант немаш никакво искуство со неа.

На Ahoy, simoncelicius, nena2010 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Серотин

Серотин Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2022
    Пораки:
    987
    Допаѓања:
    2.394
    За таков доктор како неа и 2000ев ќе дадам ако скраја да е имам потреба дете да ми лечи, а Систина ни 500 ев не добива од мене.

На nena2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.706
    Допаѓања:
    122.180
    Јас не, мои блиски да.
    Твое право, почитувам..

7. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.691
    Допаѓања:
    8.641
    Сега ја пребарав цела група ЖДМ на фб, бидејќи се спомна овде, и сите си делат бројчиња од докторката се советуваат меѓусебно да и пишат на фб.
    Искрено не е должен ниеден доктор да ве контактира преку фб и да ви одговара на прашања.
    Јас се зачудив дури.
    Ја фалат и ќерка и, како логопед.
    Не прочитав ниеден лош збор против неа конкретно.

На VDT2906, JuLleE и duffi им се допаѓа ова.
  8. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.576
    Допаѓања:
    8.962
    Оваа листа може да се направи за БУКВАЛНО секој универзитетски професор, особено од Правен (сите се политичари, професори, адвокати, асистенти, пратеници и членови на разни комисии). А за Филолошки со сигурност тврдам дека се професори, преведувачи, членови на комисија за стручни испити, професори во приватни училишта и да не редам, не ми текнува уште. И јас го правам истото. Работам во приватна фирма + преведувам + предавам + сѐ друго што можам и што сакам. Како е ова значи дека краде било кој од овие луѓе?

На simoncelicius му/ѝ се допаѓа ова.
  9. simoncelicius

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.691
    Допаѓања:
    8.641
    Епа сеа ем краде ем има потреба од кредити. Како тоа? :D Излеа не краде доволно :rofl:

Ако не си задоволна од фирмата, а според ова што го кажуваш не со мењај фирма.
    И не можеш да споредуваш секаква професија со професијата на докторкава конкретно па да кажеш сите имаме кредити.

10. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.706
    Допаѓања:
    122.180
    Сега го вртев видеото. Не и требаше она Сега да видам кој ви дал ова, и кога и вели на секретадката Кој до дал слупнете стеав на секретарката , Не знам.. и одма телефонот.. Многу неубава слика.

На buba4e89 и Mikha4 им се допаѓа ова.
  11. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.991
    Допаѓања:
    327.771
    Должност не е,ама во пракса тоа го прават веќе сите.Матичните(барем мојот) секогаш на вибер ми пишува дали состојбата е подобрена,како се осеќа детето и слично.Од Систина исто секогаш сум добила бројче за контакт ако нешто треба вон работно време.За Софијанова пишав во контектс на тоа дека тешко се доаѓало до неа.Јас лесно секогаш ја добивам.

На simoncelicius му/ѝ се допаѓа ова.
  12. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.706
    Допаѓања:
    122.180
    Го виде видеото?
    @joy1 не ја спомнувај овде Систина аман !!

13. Black girl

Black girl Форумски идол

Се зачлени на:
    4 октомври 2015
    Пораки:
    5.962
    Допаѓања:
    13.680
    Мислевме дека ти се проблем парите (според претходните постови), а сега излезе дека Систина не ја сакаш и не би дала таму пари. Тогаш твое право си е каде ќе одиш и ќе оставаш пари, упс мито :)

На nena2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. simoncelicius

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.691
    Допаѓања:
    8.641
    Го видов и не го сфатив на начин на кој ти го сфати.
    Пишав погоре.

15. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.706
    Допаѓања:
    122.180
    Е па јас така сфатив.. А колку сакам да докаже дека била на дежурства дека не се фиктивни.. Ама хајка е бе.

На Tanjamm и simoncelicius им се допаѓа ова.
  16. simoncelicius

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.691
    Допаѓања:
    8.641
    Признај сеа дали со 200 евра или со 500 си дошла до неа?
    Да им расчистиш дилема на овие погоре што ја обвинуваат дека е тешко да се дојде до неа пошто мора да се плати.

17. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.991
    Допаѓања:
    327.771
    немам платено ништо :)
    Грев е да лажам и да ја оцрнувам жената на празно тука.

На H.VAGA, simoncelicius и Серотин им се допаѓа ова.
  18. Серотин

Серотин Истакнат член

Се зачлени на:
    15 април 2022
    Пораки:
    987
    Допаѓања:
    2.394
    Нема што да мислиш ти за мене. Пак ќе речам срамота што го "буцкате" народот на цела мака дека Систина може да им ги лечи децата.

19. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.576
    Допаѓања:
    8.962
    Не ја обвини де, само се придружи кон сите можни шпекулации кои навистина се хипотетички(бидејќи јас еве копам копам и никако да најдам целосна документација, а не исечок, ама нема) и плус некако завиено ја обвини дека зима мито.
    А тоа што новинарот сега по фејсбуци ќе драми дека му се заканувале и дрн дрн е стварно смешно. Ако дошол до реални, опипливи докази за малверзации, би била должност негова да го пријави тоа, а не по фејсбуци сега да се прави жртва. Абе и ние сакаме систем поштен, ама ако може да бидеме заобиколени ние, да немаме никаква одговорност, некој друг ако може да нѝ го опраи, да имаме време на форум да пишуваме за поштењето наше и непоштењето на другите.

На Tanjamm, eli25, simoncelicius и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. Mikha4

Mikha4 Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2018
    Пораки:
    1.899
    Допаѓања:
    6.268
    Ако земеш кредити за куќи, станови, дуќани, ќе имаш нормално.
    Сите треба да се испитат и да се затворат сите комисии и одбори што досега не решиле ништо туку само ја продлабочиле кризата во областа каде треба да делуваат.

Само нема потреба од релативизација, зашто темата е за докторката и што сѐ она сработила или не по сите овие комисии и одбори, а зема накнади за истите. Зашто ако дежура нон стоп, реално нема време и за предавања и триста други проекти.

На Pax и FridaodaMk им се допаѓа ова.