Извини вака , не е мое да се мешам може си имаш такво мислење , ама не ги гледај работите од таа страна , рано ми е ....тоа е глупост...за ништо во животот не е рано и не е касно...краток е животот...ако гледаш дали ти е рано или не ке ти летне само што ке трепнеш... Има една реченица вика...КОГА КЕ ОСТАРЕШ КЕ СЕ КАЕШ ЗА РАБОТИТЕ ШТО НЕ СИ ГИ НАПРАВИЛ/А НЕГО ЗА ТИЕ ШТО СИ ГИ НАПРАВИЛА...убаво е се да искусиш во животот да си стекнеш знаење и искуство, нормално дека не да правиш глупости , да се дрогираш и такви ствари..ама ако нешто те прави среќна и ти е убаво зашто да не пробаш...мој совет ти е да си го живееш животот по твоја мерка како што тебе ти одговара, тебе да ти е угодно а не да гледаш кој што ке ти каже или дали е рано или касно...ако си ти задоволна од самата себе и ако мислиш дека ке ти е убаво..тогаш нема потреба од такво мислење... Сепак ти си знаеш...јас како постара ти кажувам
23 имам 17 го ставив затоа што не сакам да откривам , ама кога веќе инсистираш[/quote] 23-бетер,подобро да не кажеше.Без навреда ама ова изгледа ненормално.Ова се кажува на 11-годишно девојче? Несакам никој да навредам ама никако не ми е сватливо.
Нема што ти или некој друг да се меша во туѓ избор. ОД КАДЕ ПАК ТИ ЗНАЕШ КАКО СЕ ЧУВСТВУВА ЛИЧНОСТ КОГА ЌЕ ОСТАРЕЕ ЗА РАБОТИТЕ ШТО ГИ НАПРАВИЛА ИЛИ НЕ ГИ НАПРАВИЛА?
Не сум се мувала. Мала сум,и не сакам да се замарам уште сега со тоа. Секоја чест на тие што сте се смувале по 7-8 па и повеќе. Јас не би го можела тоа.