Ма дај ке се кае не го лажи девојчето јас на 11 играв жмурка какви дечковци ДЕТЕ Е ке се кае ако не си ги живее детството како што треба цццц
досега се немам мувано со ниту еден и не планнирам да се мувам во скоро време бидејќи машките се кретени едни што не ги бива за ништо!!!!!
Со ниеден. Си терам ја филм дека ќе се смувам со некој кој, прво, јас го сакам, второ, ме сака и тој мене. Убиће ме романтика и ћаопријатно.
биди и ти со нив кретенка и задоволството е обострано. Малечка си, но не и толку малечка, така да не е ова и толку лош совет. Инаку јас иам 13, од кои 4 ми беа дечковци.
Со оглед на тоа што е очигледно дека многу од тука се прават светици на форумов, јас покрај тоа што се имам смувано со 20тина дечиња сум и спонзоруша во ваши очи Многу би ме интересирало, па да ве знам сите лично па баш да видам дали е така шала,шала. Не упаѓам во туги животи па макар биле лаги, вистини што и да се, исто несакам и во мојот да мешате прсти и да застанете со подотворена уста од мојот пост... ајт ПОЗЗ ^^
Биди без гајле ,и јас сум тука некаде Не си сама ,ако не етикетираат ќе не етикетираат и двете. Уф ,фуфици на повидок Се шалам