Еднаш, а бидејќи сега сме нешто повеќе тоа ни прерасна во навика и на секои 5 минути се лигавиме И секако во нашата ситуација сега не се вика мување туку бакнување (Немојте да помислите дека стварно се лигавиме како машина за перење, туку онака си се бакнуваме)
Некако ве читам и незгодно ми е...ај девојките шо се од по 14-15 да кажат двајца тројца ок,ама поголеми еве јас да кажеме имам 27...не праам муабет за стандардот веќе за тоа дека стана тренд ти шо имаале повеќе од 4-5 муватори да се нарекуваат со разни имиња. И јас како феминист неможам да си дозволам ни да помислам дека моите женски од Македонија се покоруваат на тој принцип...
И така јас напишав дека само не ми е јасно како може некој да се најде физички привлечен од толкав број на луѓе и дека изгледа не ќе да е до привлечност туку до многу филмови гледање. Немаше мене што да ме бришете, така?
А пак мене зошто ме избришавте ? само кажав дека феминизмот нема врска со колку машки сте се смувале . И да не се оди со осуда ако се малку демек тие се закоравени женчиња . Се е индивидуално кој како сака нема простор за осуда тука . Поздрав
Имам 17 и пол години и се имам смувано со тројца. Сепак планирам викендов да се зголеми бројката. We'll see.
Имам 15 години и со никој се немам смувано, а сакам барем со 1 ама оние што ми понудиле ги одбив, ама мислам дека има време за се.