Сосема си во право, јас не ни барам совршентсво зборот ми беше дека со тек на време ќе си дојде се, не треба да се брзи
во една друга тема прочитав - но мислам дека тука е посоодветно да искоментирам- цитирам- таа ми е мувачица те. потенцијална девојка! е да ме убие некој не сваќам што е мувачица а што девојка.хахаха..не дека со моиве 30 години имам престарено но во мое време беше имаш девојка или немаш трето нема. другарка па девојка- две нивоа. сега се појавило и трето ниво на зреење на односот ????? ма колку и да звучам глупо нема смеење ок? поззз
9, а имам 16 години. Добро де, за еден месец 16. Инаку сакав нешто да прокоментирам околу оваа тема, мислам дека не е оф топик, ама сепак ќе го ставам во спојлер. Спојлер Кога имав 13, 14 години многу бев против тоа што другарка ми беше помала од мене а се имаше мувано со многу, сега зависи кој како ќе го дефинира многу, некоја се има мувано со 70 и неколку души, имам и таков пример стварно, а другарка ми тогаш се имаше мувано со петнаесетина души мислам а имаше 13 или 14. И реков дека за нејзините години се стварно многу а и она по некое време сама почна да ми се жали дека била курва или незнам ти што. Како што поминаа две години од тогаш (не дека многу сме пораснале од тогаш, ама ајде) сфатив дека курва уствари има сосема различно значење, и бројот на мувачите да кажам нема врска со тоа. Не викам јас ајде нема врска па да се муваме со колку сакаме и со кој ни дојде, нормално дека треба да има мерка, ама од сегашна гледна точка ова ми е по малку детска работа. Една обична размена на плунка, не сум имала ништо повеќе со тој дотичен дечко. Ајде да зборувавме за број на сексуални партнери па да беше нешто пострашно, ама ова е друго. Многу се секирав за овие работи до пред некое време, леле што сум сега јас, па другите што ќе мислат за мене, ама веќе не. Не сакам да бидам погрешно сфатена, дека се мувам со кој стигнам, напротив, еднаш се немав мувано една година, и после во период од неколку месеци со тројца-четворица. Ама многу погрешна филозофија е таа дека си фаца ако се имаш мувано со 50 души, или дека си курва ако се имаш мувано со 15 да речеме. Незнам што ми текна ова, ама само сакам да ви кажам да не се потресувате многу-многу со бројот на мувачи, ама од друга страна да гледате и да не претерувате.
За овие 18 години се имам со 8. Три врски. Едната месец, другата три месеци и третата година ипол. А другите 5 се за една вечер.
Според мене да ... Имам 18 а се имам со двајца од кој едниот ми е дечко година и пол ... Мислам дека треба малку да намалиш и да се смириш немој да ме сватиш погрешно но мислам дека на 14 години си премногу мала за толку мувачи ....
ххх ... Душа ... Нешо као нова шема се овие денешни генерации ... Има девојка (за озбилно да не речам) но некогаш кога се слободни излегувааат со друг. т.е се мувааат тоа може да е 1 ден 2 дена 3 ... Може и само една вечер... И тоа е тоа немаат некои обврски меѓусебе како да не се изневерат или нешто слично ... Само излегување
вкупно со 5 сум се бакнала од кои само со 2 сум имала нешто повеке мислам врска а сум 23 год.и синглче