e da smesno zvuci, ama kaj pomladite go ima izrazot.. Inace so toa sto go kazal, tie se gledaat od vreme na vreme, ne se vo vrska, ama toj razmisluva dali moze da mu bide devojka, dali mu odgovara haha . Nesto vaka. Se nadevam me svati kolku tolku A smeenje nema nikako.. i moite doma ne svakaa sto e toa, vo nivno vreme ili imas dvojka ili nemas
Сум се мувала со еден само Неќам врски без обврски иначе сум имала една ептен сериозна врска и моментално сеа сум во фаза на заљубување
И, јас не го разбирам терминов мување што значи тоа само лапање и фаќање без секс или вклучува и секс ама она без обврски. Најискрено сакам да знам која е дефиницијата за мување.
Никогаш не сум се мувала и не сакам такви работи.... до сега сум имала двајца еден во основно при крај,еден во средно пак при крај на школото и еден сега и тој ми е трет и последен. Се се врски мување нема со првиот и вториот бев по 3 месеци пред да го завршам школото (средното и основното) а со овој сум си 4 години. Господ нека ме чува и ме чува што појма нема дека сум го варала ама веке нема готово
Девојкии темата ви е.. нема што да коментирам. Хахаха.. но еве и јас да одговорам Озбилна врска - 2 Секс - двајца Мувачи - 7
2 врски и 8 со кои имам излавано,некако тој термин 'мување'..не ми се допаѓа значи сума сумарум 10 ќе да се