Ќе се држат за раце ко првачиња и ќе бројат ѕвезди и камења. Да не бидам офф. , не сум се смувала со никој, мислам дека имам напишано тука некаде.
Не планирам да си фатам дечко ,ако се смувам (ама за брзо не вервам за едно 4-5 год. ), тука одма ќе пишам Ама грозно ми е кога ќе ги гледам како се муват бе луѓе само со 9,10,12,13,14 години деца
0,и не планирам да правам:ај со овај,утре со онај,е задутре со тој од претходниот месец...за мене,мувањето со некој што не го сакаш е чиста глупост,нормално дека со дечко ќе се смуваш,но ако не ти е дечко-не заслужува да добие бакнеж ако вистински не те сака.
Не постои таков збор во мојот речник. Или е црно или е бело. Нема сиво. Или ке биде се или ништо нема да биде.
со 8 се имам бакнато,од нив со 4 само се смував.со дечко ми сум долго време сега глупаво ми изгледа мувањето.
Со оглед на годините, добро е што го имаш тој став. Не ја напаѓајте веднаш, туку прво прочитајте и ги годините. Да мислеа вака повеќето на нејзина возраст...
разлика има... ова е бакнување занчи само да се смокнат(као да ти кажам) а ова е мување и лапање тоа исто е мислам односно долго со јазик и то ако грешам некој нека ме исправи... Иначе со еден..али се надеевам дека у блиско време ќе биде и два и не само мување туку и дечко
Врски 0, мувачи 0 Едноставно за се‘ си има време.Планирам да си уживам и да не се замарам. Спојлер Можеби ќе ви звучи чудно, но само за еден ќе има место т.е. вистинскиот кој ќе ме освои,ќе ми пружи љубов,доверба,ќе се грижи,ќе ме разбира..