Што е бе Џени почнаа да се множат? Како и обично 0-не ни планирам,се си има свое време. Спојлер Едно време ми текна ај јас да не смувам и да не си фатам дечко се до 25год.и повеќе да бидам посебна? Ама после сватив дека тоа е голема глупости и затоа си оставам на времето
Со николку. И морам да си кажам, мене ова мување ми е жива глупост - или имаш дечко или немаш и крај! Сега ќе си играме како мали деца Од секогаш сум мразела мување, имав прилики ама ги одбив и имам дечко кој ми е прв и горда сум на тоа што сеуште сум со него и сеуште го сакам како и пред скоро 5 години .
Абе ја не сватив многу-многу,има личности што напишале „Со никого не сум се мувала...И имам дечко кој многу го сакам.“ Со дечкото не ли треба да се мува,или само нежен бакнеж во уста и односи? xD А ако си се мувала значи дека си нашла некоја мувач-машина за една вечер?И тогаш значи си смувана. Ај молим ве објаснете ми,пошто ме бунат мислењава,секое мислење сопоствена дефиниција. Или сум јас неука или до форумџикиве е
10... за 25 години Спојлер од кои 4 ми биле „за една вечер’’ само, 1 со секс, а другите не добиле ништо повеќе од лапање обично се откачувам од нив ко ке почнат многу да инсистират за тоа или за врска, а не сум лубител на „секс без врска“. Многу лесно се приврзуваат за мене и најчесто не останува само за една вечер, не знам што им правам ама и тројца ми имаат изјавено дека сакаат да ме женат-само од мување од 1 месец-без секс на какви машки налетувам...
Охооо ќе помини многууу време дури ќе се смувам со некого.. Ааа Femina0 WoW!!Алал да тие..и на твојот вереник..тоа е вистинска љубов..се надевам дека ќе сте среќни ии ви посакува се најубаво