Супер. Те молам сега одговори ми на едно прашање. Според начинот на кој што го дефинираш мувањето, испаѓа дека ти пред да се фатиш со дечко ти си носела табла на која пишува БАРАМ ВРСКА, СТОП ЗА МУВАЊЕ. Тие останатите што љубовта ја пронашле после, што знам, 20тиот дечко со кој потрошиле 1 саат или 1 вечер, ги прави нешто помалку вредни? Или не дај боже, ние кои и после 30тиот сфаќаме дека не е тоа тоа. На некој начин и јас сум горда што животот си го живеам со полна пареа, без разлика кога ќе се појави тој некој. Значи не зборам за секс, зборам за бакнување во уста. И не зборам за мување како цела вечер, доволен е и еден бакнеж. Така да те молам, кажи ми ја формулата како си фати дечко без да се 'муваш'? Се запознавте и се договоривте дека од како ќе се бакнете, ќе бидете дечко и девојка?
WTF? во просек значи ти секоја година се муваш со 1,18 деца? За јас мислам дека таа бројка е многу,многу голема Јас 0 ,мало сум за мување!
Нели? Ние што се МУВАМЕ сме клетите што не сакаат врска. Искрено, ќе звучам и јас кучкесто, ама со такво просто и лимитирано сфаќање, воопшто не ми е јасно како сте си нашле љубов ОД ПРВА. Уствари чекај... сфаќам....ама не фала, ќе продолжам да се МУВАМ, бацувам, шмекам, заебавам и флертувам со секој што ме привлекува и може да значи потенцијална врска или ако не барам врска, пополнување на една досадна вечер. Поздрав и уживајте во првиот и единствениот што ќе ви скурчи за одредено време, колку сурово и злобно да ви звучи ова. ИМА исклучоци и секоја чест за нив. Поздрав, ме чека едниот од мнгогуте што не знаат како да ме фатат. СТОП!!!!!! Годишно со 1,18 ДЕЦА се мувала Ана. Овде има 3 проблеми. Проблем број 1. Ана е педофил зашто мувала деца. Проблем број 2 .Ти си глупава и мислиш дека станува збор за курсна листа па си помешала дека за евра праиме муабет, 1,18 евра, што се околу 70, што годишно стварно се многу и Ана е дроља. Проблем број 3. Ти си идиот што мисли дека мување со 1/18 дете ( ваљда цело дете, плус 7 прсти, 2 уши, уста и зглобови и коса од другото дете) е МНОГУ МНОГУ голема. Уствари може и да си од секторот на феми-градинка, ама ако си од таму те молам не пишувај во вакви теми сериозно. Или напиши си само "со ниеден, зашто уште смрдам на млеко". Ајде поздрав и среќно растење. Модератор: Не испраќајте две мислења едно по друго, користете го копчето редактирај за дополнување на постот.
^kако прво и прво 26/22 е 1.18 така?Тоа значи просек секоја година од кога е родена па дури и ко била бебе.Што е невозможно! Само малку мајтап И трето Проблем број 1. Ана е педофил зашто мувала деца. Мислев на мажи!А кога била помала биле деца. Па затоа така деца напишав! со ниеден, зашто уште смрдам на млеко- Ма женска што да ти речам избери си Бардовци или Демир Хисар(каде што ти е поблискУ).Не планирам со ЧКЉ да се расправам Спојлер Извинете за некултурата
Кога сте ја отварале темава сте требале да го објасните значењето на зборот смувале за да нема вакви смешни недоразбирања
Глупости.... бакнување е бакнување било со јазик или не. Измислување нови зборови на новиве генерации без потреба. А ако имате секс без да се бакнувате се води дека се немате смувано нели? Јас искрено како тинејџерка мислев дека мување е ако има и допирање, а не само бакнување. Поодвратен збор од овој амин. А да не заборавам и дека самото правење математики и броења на ваквите теми ми е одвратно. Па читаат деца што се немаат „смувано“ и поради ова се чувствуваат заостанато, па затоа некој и да нема желба ќе се смува колку да не заостанува....
Многу си ми интересна, како некој нов вид за кој што уште нема светот доволно информации. Од една страна, да, смрдиш на млеко, од друга се трудиш да се направиш нешто што негираш дека сакаш да бидеш. ДУРИ И КАКО БЕБЕ, ОЗБИЛНО? уствари што знаеме ние, може се родила и ја смувале со новороденчето од другата соба. Искрено, се надевам нема да ти иде и љубовта како математикава, зашто ќе си останеш на 0. И трето, ОБЈАСНИ МИ, дури и со 10 души во годината да се бациш во уста, како е тоа ПРЕМНОГУ? * некој побара да дефинираме мување, може ли официјална дефиниција (за малово да сфати) да биде секој јазик што ќе ти влезе во уста и ќе возвратиш? Слично е како секс, ама за тоа ќе збориме за 7-8 години.
BlackMarket и Cvetetto престанете веке, смешни сте па и 10 години сте разлика... и нормално е да имате различни ставови и сфакања. Спојлер не ти личи на годините да се расправаш со дете помало од тебе 10 години.Ако си се нафатила на тоа значи и на тебе „толку ти сече“ .... ама ај да не зборам нејкам да навредам некој, не ми е тоа намерата.... И + тоа ни една не може да биде права, а другата грешка, секој си го тера животот според неговите критериуми, на некој се поголеми на некој помали... има девојки што не сакаат мување, има некои што се муваат со различни секоја вечер... и на крај секоја си наога некој дечко/сродна душа со кој останува, на ваков или таков начин, порано или подоцна. Или како што вели една поговорка „ за секое тенџере си има капаче“. Така да ве молам не се напагајте, сите сме различни. World peace! П.С. а јас под мување подразбирам се што се прави со некој (бакнување-лапање, секс... и слично) а не си во врска со него и немаш „обврски“ спрема него. Без разлика дали е за една вечер или еден месец или една година.
И јас со ниеден. Како фатив дечко без мување ? Многу лесно. Запознав еден дечко, се дружевме, се зближивме, се запознававме. И потоа веќе почнавме да бидеме заедно. Јас се чудам како вам не ви е јасно дека има девојки кои не се муваат или не сакаат мување. Па не се сите исти како вас. Уште потрагично, вие ги обвинувате нив.