Кој сака нека се мува,кој сака нека се е**,кој сака нека има само дечковци,зошто толку се полемизира.Секој ќе живее онака како сака,нема потреба од судење и морализирање.Демек ако си имала 20 дечковци тоа е ок,ама ако си имала 15 мувачи( подразбирам бакнежи) тогаш тоа не е во ред и е бљак?
Едноставно е: за да дојдеш до врска мораш прво да се смуваш. Сигурно после првиот бакнеж не сте одлучиле да бидете во врска. Се до тогаш, вие се мувате. Колку и да е глупав зборов, така си е работата. Најпросто кажано, мување е се што правите пред да ја официјализирате врската. А за кој со колку се има, тоа е сосем небитно. Секој си прави и ќе си продолжи да прави како што му одговара.
Абе не се замарајте со такви глупости па дали е добро да се муваш или не.Па правете си како што си ви е убаво на душичката и воопшто не се обзирајте дали некој ќе има да каже нешто лошо или добро за вас.Ваш живот ваше право за тоа како и на кој начин ќе го живеете и со кого.Јас сум мажена веќе скоро 5 години ама пред да се омажами пред да го запознаам маж ми секако дека и јас су се мувала и воопшто не се срамам од тоа.Па така е треба прво да се смуваш па да почне врската.Суми мала неколку мувачи и јас за кои што сум мислела дека се бог ти знае што ама така прво си се муваш со него и можеш да откриеш дали тој всушност е таков каков што мислиш дека е или не е.Па ако не е не ти треба за дечко нели.Ама да си го фатиш веднаш без да се муваш па излезе не бил добар тогаш се каеш епа зошто сега само да ми се брои а така мувањето и немора секогаш да биде јавно.Па нема сите да ти го бројат.
Колку што гледам, сите одговараат на МУВАЊЕ со доза на гадење. "Ау, ќе се мувам, глупости". Демек не сте се бациле со дечко пред да се ФАТИТЕ ?! (да, глупави изрази имаме за нормални работи). Значи истите вие да не чуете па за ЕБЕЊЕ.
Искрено ги има 18 со кој што сум се смувала и сметам дека е мала бројка и тоа бројката почна да расне од 6.12.2013
5 . Не се замарам баш, у последно време ама баш ИЧ не се интересирам за мување/врски. Порано ме фаќаа некоиси "кризи", а сеа иам лупнато над 15 корпи. Незнам што ми е.
2 дечковци до сега, на мои 15 години мислам дека е во ред. Тоа првото неможам да го речам дечко, оти беше нешто измеѓу, повеќе се осеќав како со женско да сум, а и бевме заедно 9 дена wow ! А сега сум во врска со тој вториот, 3 месеци и 12 дена
Со 3-ца. И не планирам да го зголемувам бројот на мувачи, 3 за среќа.. 4тиот што ќе се појави има да ми стани дечко па што сака нека биде.