se imam muvano so 10, seriozni vrski edna i uste sum vo nea trae vekje godina i dva meseca fala bogu, i odnosi so eden so decko mi segasen
Зошто такво сексистичко мислење? Нормало дека постојат промискуитетни девојки, но тоа е тоа не може сите да бидат целибати.
Ohohoo. So mnogu. No toa ne go smetam za promiskuitetnost, tuku iskustvo i vzaemna korist koja vo odnina ke pomogne za vistinskiot izbor.
Во нашево општество се оди до крајности. На девојки кои се лезбејки или се дрогирраат им се аплаудира а оние кои само се смувале се стааваат во кош со отпадоци и право за извоз во Украина, на работа де. Ако кажеш дека си се измувала со 10 тпгаш и шипка ќе ти дадат а ако кажеш дека си имала секс со 20 тогаш - секој си има право на свој избор. Цццццц Инаку и јас сум се измувала со многу ама сум имала секс само со еден. Баш ме интересира дали тоа ме прави за извоз?
Не ме сваќај погрешно немам ништо против тоа, всушност воопшто не ме ни засега. Секоја девојка треба да си го одбере она што мисли дека за нејзе е најдобро, но сепак постои причина за тоа. Некој ќе го сфати тоа како прифатливо однесување, зависно од реалноста во која живее.
Iako ne se vikam Sladjana, se slagam so tebe. Sekoj razlicno go prifaka toa zavisno od kontekstot vo koj se naoga.
Промискуитетни жени? Не верувам дека жена на мои години би се мувала. Мувањето е во тинејџерските години и тоа заради забава.
Сосем погрешно ме разбра, јас немам ништо против тоа дали девојка се смувала 5,10 дури и 50 пати или колку многу пати имала секс тоа се разбира е нејзина работа. Јас само му одговарив на коментарот на Dr.Strangelove кој има заостанати мислења(зошто не знам).
Нели врската треба да започне од некаде. Некогаш можеби ќе запознаеш некој кој ти се допаѓа, а после неколку излегувања сваќаш дека тоа не е тоа. Тие први неколку излегувања се на еден начин мување.
И јас де го цитирав твоето мислење со кое одговори на чудакот. Вториот пат ти пишав за да те корегирам дека се жени туку девојки
ХАХАХА Зависи од тоа до која година девојките ги сметаме за жени, но сепак како што стареат се помалку се расположени за мување тоа е така.
Чек ако сум на дејт со постара жена не треба да пробам лапање на или после дејт, туку да почекам со било каква интимност до секс? Или? Не сваќам што кажуваш, бидејки обично има мување и на самиот дејт?
Мислев на мувања кои се случуваат во тинејџерските години кога може да се муваш секоја вечер со различен. Тоа го зголемува бројот на муватори. Кога ќе ги поминеш тие години и ќе дојдеш на 27-28, тогаш се веќе состаноци. Значи состанок со одреден маж а не муватор
Епа драга Меј 4тиот нема да ти биде дечко па ако сакаш на глава намести се Инаку 4ца (се приклучи уште една будала неодамна во списокот ) И сега не велам 5тиот има да ми стани дечко па што сака нека биде оти се зарекувам и не испаѓа така на крајот Не е за фалење работата искрено ова мувањето кој го измисли цело племе и поколение да му се сотрие Нема ништо поглупо од тоа да поминуваш неколку сати со некој, да му голташ плунка и да те допира кај ќе стигне а притоа немаш никаква врска со него освен онака површна и другиот ден ни се знаете ни се познавате.. Ама такво време дојде, и да сакаш да имаш врска со некој мора да почне со мување поинаку не иде.. И вие што се жалите дека не сте се смувале со ниту еден, слободно ако сакате да се замениме оти ништо не менува тоа во животот разберете.. не е никакво постигнување!