Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Со колку машки сте се смувале досега?

Дискусија во 'Врски' започната од FlOrIjA01, 3 јуни 2012.

1. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837

Eте на кој му е криво што не се мувал кога имал прилики. Хихихи се зафркавам :D

2. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Допирај го и ти кај ќе стигнеш, па ќе сте квит и нема да ти е криво :D

3. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.765
    Допаѓања:
    2.076
    а што ако мене општо не ме „пали“ тоа да допирам... негде.... :tmi:

4. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Епа ако не ти чини - не се мувај, што да ти кажам? Или замоли го да си ги прибере рацете, за да не испадне дека те испофаќал и не сте се виделе повеќе.
    Стварно не ги разбирам некогаш коментарите од овој тип. Ако мене негово „фаќање“ ми годи, тогаш супер. Ама ако не ми годи, ќе му речам. Зошто да трпите ако не ви е убаво?

5. Igrata

Igrata Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2013
    Пораки:
    207
    Допаѓања:
    306
    Многу ме збунуваат машки што се муваат со некоја што им се свиѓа и после се прават дека не се знаат. Стално гледав со некоја ако се мувам да останаме у контант, не мора одма врска да почне ама бар 2-3 недели ќе се гледаме сигурно додека да видиме како си одговараме. Може и со месеци да се гледате и да прејде тоа во нешто повеќе без да имате врска ако нејќете во моментот... Не е дека мора само со една да се муваш и готово, или мора да се правиш дека не ја знаеш, или ќе ти заврши животот. Чудни се мушкиве

На samovila.red., eloves, BoneMachine и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. MayDiamonds

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.765
    Допаѓања:
    2.076
    Не знам дали не се изразив убаво или ти не ме сфати добро.. Нормално дека неможи од прв пат излегување - мување да дозволам да ме фаќа кај ќе стигне и нормално дека ќе му речам без ни ронка срам..
    Јас не сум тип што сака мување, ама ете некако со тие што сум излегла а од друга страна сум излегла бидејќи сум сметала дека ќе биде нешто повеќе од мување испаднало само тоа (што да правам bad luck - муабетов да го продолжам во темата Зошто секогаш запаѓаме на погрешни мажи) ..али како и да е нели кажав дека денес ниту една врска не почнува туку така без да бидне ништо. Јас капа би му симнала на тој што би прифатил со девојка да излегува другарски (без лапање,допирање) и после тоа кога ќе се запознаат подобро да станат пар.. на кој и да му речиш така ќе те погледне чудно и ќе избега сто километри од тебе а ти од друга страна ќе си го гризеш јазикот мислејќи дека си испуштила прилика..
    Нејсе, вистина е тоа дека ако некој сака нешто повеќе со тебе ќе прифати да се дружите прво па потоа што биде нека биде, но за жал многу ретко некој би прифатил такво нешто.. едноставно машкиве денес немаат време за губење (facepalm)

Се трудам да ја разберам оваа полемика долго време и никако неможам, што е толку тешко да кажеш едно „Здраво“ со некоја со која си бил си поминувал време, ете можеби не било нешто многу сериозно.. ама мајке му на некој што едвам го знаеш ќе му речеш два збора од култура а ова како демек -Еј те измував сега небитна си, непостоиш... Многу многу мизерно и детско понашање.. Тоа е кукавичлук не е е машкост, не дека ќе умрам ако мувачот не ми рече здраво ама ниско е ептен.. основна култура е тоа.

На samovila.red. и Igrata им се допаѓа ова.
  7. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Сега веќе се разбираме :)
    Што се однесува на болдираното , ми се случило мал милион пати.
    Само што мене не ми е криво и пак би го направила истото. Важно ми е како се бакнува оној со кој сум (за секс веќе да не правиме муабет), важно ми е да ми е погоден, па затоа тоа сакам да го „проверам“ од старт. Што ако се гледаме две-три недели само со разговори, и по првиот бакнеж сфаќам дека типов ненормално ми одговара карактерно, но не ме возбудува?
    Или обратно: замисли ти скроз да се загрееш за некој, а по првиот бакнеж тој да сфати дека не му одговараш... па ќе си ја тупаш главата зошто после три недели гледање и разбирање и долгометражни разговори веќе не сака да се гледате.
    Според мене, ако веќе не на првиот, тогаш „мување“ во рок од три состаноци е a must!

На samovila.red. и MayDiamonds им се допаѓа ова.
  8. MayDiamonds

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.765
    Допаѓања:
    2.076
    И да сакаш и да неќеш сума сумарум од каде и да вртиш пак ќе испадне мување.. и од мување се' се започнува. Ете како што викаш можеби некој баш после првиот бакнеж ќе осети повеќе привлечност кон личноста и може да се заљуби отколку прво да има само другарски контакт.. ( сум била и во двата случаи и љубовта побрзо ме снајде во првиот :P) .... Али добро, ти викаш дека не се каеш за тоа што си се мувала и тоа е во ред сепак тоа е твое ама не се сите карактери исти, еве јас пример немам такво мислење од личен аспект, јас кога ќе се сетам се чувствувам неубаво и искористено и мене лично не ми донесе ништо поучно тоа мувањето освен што сум била бројка на некого.. и тоа е тоа. :) Ама како што реков, денес е такво време што не можеш да го пронајдеш принцот без да бакнеш многу жаби :D така да не ни преостанува ништо друго освен да си се муваме па тој што ќе биде ќе си остане ^_^

На samovila.red. и Hipica им се допаѓа ова.
  9. ccca

ccca Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2013
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    1.205
    ахх 27-28 времето кога треба да си најдеш некој што ке го прелажеш за да се врзе (и никогаш да незнае докрај се што си праела мегу 16 и 27/8 )

сакаш да кажеш дека жените немаат пријатели од интерест/муватори на таа возраст (некој дури и ако имаат врзано бета со дебел новчаник)

На Мистер_89 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. anina

anina Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2011
    Пораки:
    1.141
    Допаѓања:
    5.239
    Не планирам да ти одговорам

На butterfly4 и ccca им се допаѓа ова.
  11. love.a7x

love.a7x Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    112
    Во право си за се што кажа, ама зошто да те допира кај ќе стигне? Ако не сакаш да те допира нема да му дозволиш.

12. MayDiamonds

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.765
    Допаѓања:
    2.076
    Епа кога веќе си решила да излезеш и да се муваш со некој се знае што следи не можеш ти да излезиш со некој што сака само мување и да очекуваш дека ќе правите муабет за економската криза. Тоа е мувањето лапање и драпање,е сега тебе ако ти е неубо и незгодно некој што едвам го познаваш да те фаќа секаде (што мене и пример ми е) нема да прифатиш да се муваш со него и крај.. Ќе чекаш подобро да се запознаете да се зближиш повеќе па после другото.. Ма да денес да се муваш со машко и да му ги тргаш рацете цело време и да му велиш на секое не ме фаќај ваму не ме фаќај таму ќе си речи оваа е затуцана во кој век живеј и нема да го навидиш повеќе што е и подобро кога веќе те гледал само за тоа.. Али тоа ми беше муабетот дека кога веќе си се решила да се муваш со некој нормално е дека ќе има допирање и нема што да те чуди.:)

На samovila.red. му/ѝ се допаѓа ова.
  13. angelche16

angelche16 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    2.406
    Допаѓања:
    9.322
    Ne jas, so nikoj do sega NE se imam muvano, i fala bogu sto e taka :puke:

14. love.a7x

love.a7x Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    112
    Па нема да му речеш само ке му ги тргнеш рацете. Може да ти ги стаи на половина или на врат, или било кај, не мора да те драпа за цицки и г'з. Можда си постара од мене неколку години, па поразлични се работите кај вас. Ама како и да е, мислам дека нема потреба да му дадеш да те фаќа уште од прво мување.

15. MayDiamonds

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.765
    Допаѓања:
    2.076
    Те сфаќам што сакаш да ми кажеш и се согласувам со тебе дека нема смисла од прво мување да дозволиш ама второто третото мување веќе е нормално.. Ама муабетот ми беше дека кога веќе си прифатила да се муваш со некој нема што да се тргаш оти тоа е мувањето.. А дали било на првото или на петото истото ти се фаќа :)

16. love.a7x

love.a7x Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    171
    Допаѓања:
    112
    Ете така, најдовме компромис :lol:

17. angelche16

angelche16 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    2.406
    Допаѓања:
    9.322
    Па добро јас се смував саботава и еднаш се имам мувано :D:D

На Valerin и BoyL им се допаѓа ова.
  18. piksooki

piksooki Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2015
    Пораки:
    1.812
    Допаѓања:
    10.929
  19. anuvcheto

anuvcheto Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2012
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    352
    Компир (0)
    And proud of it8)

На teddi, VictoriaSan и piksooki им се допаѓа ова.
  20. Rosonerka

Rosonerka Популарен член

Се зачлени на:
    18 август 2012
    Пораки:
    251
    Допаѓања:
    4.481
    7.
    2 сериозни врски меѓу која и сегашната :l:

На BoyL му/ѝ се допаѓа ова.