21 година... Без ,,мувачκа'' истоρија. Чудна е мојава ситуација. Гледам моиве вρсничκи пρават свρшувачκи, свадби и деца κај и да е , а јас цρна-абеρ немам
24- чисто мување, 25от се гледавме на недела две, три години, 26от се мувавме година и после дечко ми беше уште година, па се вратив на 25от уште година, па кога сфатив дека нема да биде ништо од нас, прекинав. фатив дечко, година дена и откако раскинав, 25от се врати да бара нешто сериозно, нормално немаше простор за тоа. The moral of the story: не се завлекувајте со мувач долго време, нема поента, ако требало да биде, ќе било од самиот почеток. пс- многу грди ми се зборовите мување и мувач
А, јас мислев дека е нормално да ми бидат опсесија сопствените миленици на 14 год. Но, ај, секој тера своја приказна.
Со 11 од кои 1 врска. Нека не ве оптеретува бројот со колку се имате мувано, сепак тоа е само бакнежи, не е секс. Во друѓите земји на улица странци се бакнуваат. Само кај нас и мувањето и бројот на мувачи може да ве стави во категоријата курви
Сo 6 и психaтa ме убивa oти мислaм декa претерaв. Oд тие 3 беa врски, сo другите двaјцa 2-3 пaти се "измувaв", a сo еден се гледaв месец денa, aмa oнaкa.
Boze cuvajme,na 21 godina svrsuvacki,svadbi,deca?wtf... Stiudirat cupinjata patuvat, dali voopsto zivet i imat nekoj prioritet vo zivotot?ili brakot na ovie godini mu e prioritet?Uzas...
Луѓее имам 16години до сега се немам мувано, и сакам и не сакам. Од една страна сакам затоа што не знам, некогаш стварно само по себе некое хормонче ќе проработе, а не сакам затоа шо мислам дека е гадно и не убаво и плуссс се чувстувам изрод од тој аспект и се плашам шо каако... Сум имала мн прилики шо да правам !? дајте некое советчее Позз
Како мислиш гадно? Може навистина да не ти се допадне првиот пат, ако и тој прв пат бакнува девојка. Но, нема зошто да одоговлечуваш, моја другарка е 20 години и уште нема бакнато никој, и верувај дека поради тоа се плаши да се смува со некој, бидејќи мисли дека таа нема да му се допадне. наредната прилика искористија, секако ако ти се допаѓа момчето.
блазесиви што водите евиденција т.е што ѓи паметите...јас абер немам, многу беа...ставрно мувачи за една вечер многу(без секс збориме)