Доколку го избројам првото бакнешче од 8 години што би требало бидејќи ми е еден од најубавите, најсензитивните сеќавања од животот, а без оние двајца што ме смуваа, па јас се тргнав, испаѓаат 17 од кои 3 беа тримесечни врски, а други двајца со по 2 недели. Останатото - по еднаш
Леле значи ве читам погоре и паѓам од смеа. Како може едно бакнешче на 8 годишна возраст да го протолкувате како мување? Ондак јас сум имал 200 мувања (бакнешчиња). И бацувањето во врска го рачунате како мување? Ондак јас сум имал 5.000 мувања. Што подразбирате под "мување"? Пола и повеќе незнаат.
@Marick14 Авторот е починат, неможи да дообјасни. Ех, ако се рачуна детски кис - рачунај 5 ко така пријателе. Зборам за онај, чекај да видиме како е на филмојте. Знајш тогаш на шпанските страсно се акаа на ѕид и се муваа. Сега сигурно си бакнуваат рака и во образ. Го немам сеуште прашано брат ми.
Навистина не ги разбирам ваквите теми, која е поентата....на кого му е гајле со колку сум се мувама или пак за некој друг..бројките се толку небитни.... Ете за мене...со 30 тина..можеби и повеќе ама кој ќе ги брои...ииииии што сега???
Jac со 3-ца во непијана состојбаа аххахаха а во пијана состојба околу 3-4 машки ама не било свесно (ама само мување без секс и такви работи )
sum imala okolu 20 i od tie sum bila vo vrska so 4 (seks samo vo vrskite) a so ostanatite sum se muvala
хахахха лелее, па не се сеќавам убаво дали беа 3 или 4 ама многу пијана сум била ова од слушање од другарките не паметам како се случило а инаку сите се чисто мој познаничиња и соученици ми беа да не си помислите јас со некој непознати.. хахахах на некој забави овие работи се десиле не за друго, затоа не паметам колку биле сигурна сум дека беа 3 или 4 повеќе не беа сигурно ама мислам дека беа 3