4ца и тоа сега ги заредив..малце забегав.Ама имам дечко сега пупу да не не урочам ама после него мадро ќе сум
Од Јули 2003 година - Август 2016 со 12 (од нив 3 долги врски) од 2017 завршува моето патешествие само жена.
Сега очекувам уште на оваа тема да се развие дискусија од типот, после колку време сме му дале да не смува, ако било после второто гледање лесни сме, ако било после 2 недели држење за рачиња, тешки сме... И така. А што сме му дале? Па, устата и јазикот. И бројката е битна исто така. Ако се до 4-5 океј е, над 5 веќе станува критично.
Со 7,5 Еден го сметам за пола пошто беше понизок од мене...долго време се мислев дали да го пишам во тефтерчето на мувачи (драпачи хехе) и сепак со тешко срце така се решив... Е сега ми треба друг дечко на негова висина за да станат точно 8...Кога ќе го качиш едниот кај другиот на рамена, да ми бидат до глава. ТоаСеМоитеПроблеми...
А зошто не најдеш некој дечко ипол мислам над твоја висина и да дополни за тој пола и таман ќе рачунаш два
Мислев ваков уште еден да си најдам Ама добар е твојот предлог... Ќе размислам некој кошаркар можеби што ќе ја пополни празнината.
Имам дечко веќе две ипол години, додека се сетам за тие пред него хахаххаа... 9ти мувач ми е дечко ми
Мислев, броев и дојдов до следниот резултат: До сега сум имала 4 дечковци и 6 мувачи. Се надевам дека не пропуштив некој мувач. Односи сум имала само со двајца, предпоследниот дечко и сегашниот. Со предпоследниот дечко бев во долга повеќегодишна врска, во спротивно предпоставувам дека оваа бројка ќе беше каде-каде поголема. Со оглед на мојата возраст сметам дека бројкава е во скромни граници