Абе се тоа убаво, секој има право со колку сака да е, но зошто ако некоја е со многу се осудува, а пак ако еве некоја била со помалку или пак имала еден сексуален партнер се вика дека лаже? Често ја забележувам појавата на форумот, ни муабетот за едните, ни муабетот за другите не ми се свиѓа, ништо лично, но сепак ми забоде очи. Како што некој може да бил со 20, некој може и цел живот со 1-2-3-4-5, и двете се океј се додека не се осудува, зар не?
Епа тоа е проблемот кај нас девојчињата, кратиме на бројки демек да не не озборуваат и криеме, а нема потреба народ сме шо повеќе гледа шо праи другиот него самиот за себе и тука е проблемот. Мене ако ми е убаво како шо викаш и со 20+ ќе идам, ама само тоа "да не зборува народот, да не бидам курва", и затоа криеме на бројки и се правеме невини во нечии очи. Абе не се замарај твој живот твои правила, ако те цени ќе го цени твојот карактер и тоа колку вредиш како личност а не со колку мажи си заминала. До некаден сами си ја ставаме етикетата "курва"...