А зошто глупост?? Еве пример некоја првиот бакнеж го почувствувала во подоцнежните години, или едноставно не се даваат на секој, го чекаат вистинскиот...
Ха! Зошто да бидат неискрени...бидејќи не дават на секој кој ќе го сретнат..глупости! Јас имам 19 год и не сум се смувала со никој за вечер,две.. и ненормална и заостаната ли сум...
А кој спомна нешто за давање? Ако на некој не му е јасен терминот мување нека ја посети темава. И ајде немојте пак со забегување, оваа лаже, онаа лаже, како и во темата за секс-партнери, зошто и така е џабе.
со николку! мене тоа мување мие чиста глупост,сега ко мали деца ќе си играме дрндупки,ја и дечкоми бевме за да одиме а не да се муваме и уште сме заедно и најсреќна сум шо ми е прв дечко ако даде господ и последен аах љубовввв
jas se imam muvano so okolu deset..a imam 14 god..??sto mislite dali sum napravila pregolema greska??
лаже и тоа многу ,на профилот и пишува 12 али нема везе .Нема ништо лошо да смуваш повеќе машки но не си фраерка ако ти е голема бројката
Баш си таман според мене.Немора да се муваш со кој стигнеш само за бројката да ти се зголеми Јас со двајца,и таман ми е
Ниту еден. Имам 19, дали сум нормална и зошто не ??? Отсекогаш сум била против акцијата „собирање бројка“ на мувачи. Не сум ја имала ни фазата „мување пред врска“ и мислам дека не сум пропуштила баш ич. Секогаш прво доаѓала врската, а после така да кажам првиот бакнеж веќе, или мување, како повеќе љубите. Дури тоа беше случај и со првиот бакнеж, се случи откако си фатив дечко, па и не ми е баш логично да го сметам како мувач. Значи си се држам до она најгоре, првото.