Зашто да остане на толку? Не збори така, сигурно и ти ке го дочекаш тоа, кога-тогаш верувај ми Да не бидам едит.. со 4 од кои последниов ми е дечко
Зависи какво мување. Она за една вечер, ќе се запознаеш со некој па ќе се смувате. Во тој случај не знам точно, не е голема бројката ама не сум бројала. Инаку општо не сакам мување. Иако многу врски така започнале ама долготрајно мување па после нешто поозбилно е во ред, мора од некаде да се почне. Ама она за една вечер и после ништо не ми се допаѓа.
Преку 10тина негде се,а може и нешто више.. не ми е некоја страшна бројка тоа, барем за мене хаха Зависи, како за кого, кој колкав капацитет има
А кој ги броел Се шалам ама ги има десетина Што да правам кога излегувам од шесто одделение Сепак, сите се во времето кога бев помлада и попалава. Сега сум доста озбилна личност.
уште еден месец полнам 18 ,а сум се мувала со 8 цело време си ги терав 5 и наедаш ова лето бројката ми скокна за +3 од кои двајцата ги сметам за странци пошто ги мував на одмор и беа од друг континент -.- и незнам дали да си ги бројам а овај шестиот пред нив зарем морав со него ? каде ми беа бе очите ! ама јбг муабетот ни беше тргнат