Со @Ketchup , другарот е по филмови, периодот со него само тоа правиме муабети. Со кој член се разбирате најмногу ?
@sweet-cherry зошто колку поќе збораме сфаќам дека е иста како другарка ми, а прилично многу се разбирам со другарка ми. Со кој член би седеле во карантин заедно?
Со @Dream-Girl се разбираме Јас ја разбирам оти го пројдов нејзиното, она ме разбира оти сум слична на мајка и' Со кој член би споделиле голема тајна? @theowndemon ѓаволиште, ми го зема редот
@SStasia профило на другарка ми секогаш ми е скриен џокер за вакви прашања. Со кој член би се натпреварувале за било што?
Со @Dadusicka , @stetoskop , @Bubce38 , @referentka , @JuLleE , @joy1 ,@Bridget , @Dust , @M&M , @Milobebence , @Bozica1980 , @WildMk , @mal.ecka , @Alishan30 , @buba4e89 ---оваа ПОВОЗРАСНА група би ги собрала на нескафе шема оти најчесто нив ги следам ко манијак на форумот Со кој член би плачеле заедно ?
@Herrera која повозрасна група? Колку години имаш ти? Јас може и помлада ќе излезам? Со кој би плачела? Со раковите што се на форумот, ем ќе си плачеме ем нема да знаеме зошто Со кој член би оделе на шопинг?
@JuLleE друштвена форумџике јас сум генерација 1985 , да ми дојдеш оваа година на мојот 35ти роденден , леле остарев , тури му курот, секако сум со детски дух ко тинејџерка А за шопинг сама оти не се задржувам многу. Со кој член би иделе во црква ( пример за Велигден празнично ) ?
@Herrera дотка си ми значи Јас 1988 родена Со никој, нејќам нудистички плажи. Со кој член би биле колеги на работа?