http://zargon.mk/posts?utf8=✓&search=хефтање пардон печатна грешка имаше. Со никој? Не ги знам хахаха, па и тогаш не иде одма тоа така,но, 1 вино и моментот може да ве зграпчи, не ние него. Со кој член би оделе у шопинг(од спротивен пол)?
@John Snow Спремајте Калигула атмосфера, поканети кој сака. Хедонистички речено. Срам нема. Со кои членови би оделе на друга планета? Ала филмот со Џенифер Лоренс/Крис Прат. @Someonespecial @КикиМаус Приватно шетање, не треба водич идеме фонта ди треви, вила десте, колосеум, ватикан. Помнам ко слон.
Не ми вели двапати братче На друга планета може со @Briar Rose, ми изгледа најтаман ко за таа работа Со кој член би слушале музика со саати?
Земете ме и менe, ке ви треба идиот>спасител. Со @Someonespecial @GrevMk @kikkki @КикиМаус Со кој член во исто време постирате мислења?
Со @simonna.a да те среди она онака убаво Со кој член би се тролале со сарказам и референци од филмови и серии до 101 и назад?
@Someonespecial Jen, this is the internet. Don't push the button. Со кој член не би ви пречило да учите групно?
@КикиМаус @DAngel @Someonespecial @kikkki @GrevMk @filip4 < ќе пиеш и глава ќе бенгаш брат. Со кој член би сакал да правиш скара? (со кој член би сакале да бидете на чет сега да ве замара/трола? ) Ајде сите поканети, знаеме кој плаќа не дека сум скржав..