Не знам баш во која смисла ти е прашањето... Еве со @Summerlover да ја знаев надвор од форумов многу би сакала, ептен ми фали откако се изгуби тука Со кого би се возеле на рингишпил?
^^^ Со @Читател... Онака чисто да му стигне нотификација де Со кого би ја претставувале Македонија на Евровизија?
Со @Someonespecial @kikkki @DAngel ако најдеме кардс агенст хјуманити https://cardsagainsthumanity.com/ Со кој член би оделе на кафе деновиве?
Со тебе, и кој има друг антиталент а публика кој има чепови за уши/не е склон кон црни мисли предизвикани од форма на квазипеење. @КикиМаус you in? We getting vocal up in this biatch. @GrevMk папа фрањо ти? Добар глас ко Џаста си имал викаат. Со кој член би се возеле подолга релација од неколку часа без да се испокарате? -edit 1: Sorry Pigeons/Sparrows in the future near the windows. -edit 2: @Someonespecial ме фати паника од допаѓање, Лана или Ред Хот? Што ке пееме?
И ја и @simonna.a бе братче, не нѐ заборавај, прозори ќе пукаат Со @Tan4ence никогаш не би се испокарала па и со тебе и Енџи може Со кого би се возеле во хипи комбенце, вакво?
Со сите кои се борат против шарлатани и луѓе со маски.. И тие што ги имаат гледано Скуби Ду и Џеј и Тивкиот Боб филмовите/ги знаат референците. Со кој член би пукале pop-culture references like there's no tomorrow? едит-@Someonespecial оваа кутија е Интернетот. Не го притискај црвеното копче.
Try to look normal more normalll! Со истите вас, и @Lella ќе ја бива за тоа Со кој член би отишле на маскенбал маскирани како Џејми и Серси од ГоТ?
@Nigredo Odor љуби брат... дајем руку за сестру -едит @Someonespecial i plead the fifth your honor Со кој член би отишле маскирани како Џон Снежниот и Дивата у душа/природа/околности од ГоТ? (маскенбал)
Со @Читател... нема поим чоекот кои се овие ама ќе го убедам (RUN!) Со кого би прокрастинирале по темиве до бескрај?
Со @kikkki човечка не би ради кравје лудило, нешто кошер би рекол ај мојт. Со кој член би цртале пентаграми како 8мо оделенец? (дозволена возраст за сатанизам,13ка)