Со недопрениот ум @Someonespecial , има место под кебето кој сака, ќе гледаме звезди ако не е загадено од светлина. Со кој член би оделе под земја со помош на машина што буши?
Со @N0NamE ова е креативен начин за убиство ми корасон Со кој член би гледале заедно Хари Потер/Fantastic Beasts?
Со @simonna.a @DAngel @theowndemon би рекол, незнам другите обожаватели до толку, пардон. Со кој член би гледале Борновиот Идентитет/Matt Damon филмови? Или Роберт Ладлам книгите би ги читале заедно/слушале во аудиформа. 2 прашања па бирајте.
Со @simonna.a Моно нема да го делиме цело за тебе за маката што ке ја видиш кога ке ме отепуеш . Со кој член би оделе на незаборавно патување?
Тивкиот убиец работи полека срце мое. Да не ја запоставиме темата со убиствени карактеристики,СО КОЈ ЧЛЕН би гледале заедно Ел Класико?
Со мајка ми ради почит. Со кој член би гледале мешани боречки вештини, да не звучам како да претерувам, УФЦ фенови? (јас со @capuchino малку дискутиравме)
So @LiliBoz @Dust @КикиМаус @*Ane* Prijatelchina na mesto,nemam zbor za toa. I acko go zaboraviv t.e @Aleksandar1212 So koj chlen bi sedele direkno na jako sonce ?