Со @kikkki, ако сакаат и @Someonespecial @DAngel и кој уште сака поканети. @Afrodite¥ ? @Читател ќе ме фрлиш во вода да се преплашам да ми пројде стравот? Со кој член би купувале технологија (компјутери/таблети/телефони) / Со кој член би оделе во шопинг од спротивен пол? -редактирано
Prvoto so @DAngel taa se razbira od tehnologija a vtoroto so @Afrodite¥ So koj clen bi gi potrosile poslednite 50 denari?
Со @filip4 ја давам 50вче, он уплаќа утакмица, ја си сакам 15% скромно. Со кој член би потрошиле ладно миљонче (евра)?
Не нуркам јас, тежам колку патка Со @Someonespecial на книги и пат околу светот. Со кој член би отвориле киоск за улична храна?
Со кој гледал Арестед Девелопмент (увек има пари во киоскот со банани) хмм... ајде ако бирам со @Читател се надевам дека ќе биде Benevolent Manager with an iron fist. Со кој член би се шуткале на метал журка? Или со кој член би скокале на електроника?
Со @filip4 @КикиМаус пошто гледам дека сте по природа. Со кој член би удирале 5 селфи по минута во природа? (со хештег 5 спрема 1 селфи)
So tebe Ja ce pecam,ti che lupish piperki Jas ce melam a ti che go przhish i taka So koj clen bi palele ogan i frlale sprejoj vo nego ?
Јас печам ми ги уткаат иначе . ау не можам такви раб да праам. детски ми е хахахаа со кој член би на пица?
Пак со @LiliBoz ќе ги напраиме и ќе ги полапаме аахахах Со кој член би планинареле и спиеле во вреќи на отворено?