Јас сакам да си ја поздравам Каљопа, луда црпка до бесвест Кактусов за тебе з'ш ми го разубавуваш денот кога те читам.
Благодарам, поздрав и до тебе. Туку поздрав и до Јуле, Пеликуна, Јипи-Крипи, Боависта... сите активни пишувачи во темата за Фудбалски натпревари. Кога сум се зачитала сабајле, па сум меморирала податоци во ова тиквулево... па кога му распослав еден муабет на дечко ми за Фалкао! Ма он остана запрепастен, мислам дека се попали дури малку од моето фудбалско знаење и интересирање. Браво џенцки (и машко) јас сум се информисала и изнасмеала. Ама сега знам барем што тикет ќе кројам во сабота.
Денеска ќе ја поздравам Старбакс. Од тие неколку реда муабет што сме имале прилика да ги направиме низ темите и низ пораки, ми остави ептен убав впечаток. Мило, воспитано девојче и морам да додадам - со одличен вкус за музика! Поздрав, женче!
поздрав и од мене до вас двете и до славица999, она тивко не дружи во кафепиењето поздрав и до ilipili и dzikica зашто се супер друштво за пред спиење Спојлер само моето со помалку кајмак е
И да знаеш ме откри . Туку нешто Moira ми ја нема а Anastasijaki ме изнасмеа сабајле за Ку-во. Епа еве те поздравува една кумановка и . Да вратам поздрав до Eli25, Noelle Page, Special.Someone, Serafima, Rici.aaaaa, Girl1985, Stetoskop, Danichap....Имајте убав ден и прекрасен викенд
Ме засрами сега Ах, Мишела, ти и јас мора да правиме едно кафе-муабет од 17-ти па натака. Договорено? Огромеен поздрав.
perlaa angell ilipili ocila i.love.your.lips grean-eyes pelukina gordana n.kety jule77 имајте убави денови
Сп до girl-miri И до cigarce - Една од омилените форумџики. Баш денес сакав да си ја сменам локацијата. Но, пред малку забележав едно твое мислење и кога ја видов твојата локација сватив дека нема да биде можно да ја сменам мојата, затоа што ептен глупо ќе изгледа две форумџики со исти локации.
Ој од дамна не сум го ѕирнала форумов Сп до Диванбатерфлај гирл-мири Мисс. ричи Сара123 Сноу Квин и сите што се вакви