Сп до Трендафилка видов ти се допаѓа оваа пејачка па еве видео од нејзе , само наместо нејзиниот спот има полуголи мажи што танцуваат И после ќе кажеш Јипман не мислел на тебе ..пффф... http://www.youtube.com/watch?v=HnPvyhN1 ... re=related (не прашувај од каде ми е видеото)
До Ании.мк1, конечноо иако беше кратко, ама сепаккк !!! И до Thelittle17 i Mrs.Cuper, со вас нахнадно ко ќе дојдам на викенд !! Гушкаа ! И До Elenuskaa
девојкава над мене ilipili gordana angell n.kety perlaa glosy-girl Snow-Queen ivanaMKD-те нема некако starfish DzingrlakaDzikica i.love.your.lips levely Elenuskaa
леле бе немој јас не ни знаев за болеста а сега после подолго време гледам дека ја нема девојката ме остави без зборови
СП до Серафима песнава како за неа да е напишана http://www.youtube.com/watch?v=rug36jGzlgU Поздрав до Еленче, Среќичка, и сите останати форумџики што уживаат во последните часови од викендот.
СП до комшивките од пред зграда кои искоментираа дека сум се поправила а со тоа и разубавила. Да, да ве слушнав Фала госпожи и вие сте како виното колку повеке стареете толку сте по.... стари...?
И јас баш сакав да те прашам да не се шегуваш.. Сп до starbucks Ми се допаѓа тоа што имаш свој став и свое јас.
До Дузи, зашто кога пишувам во што ми се јаде, прва иде да види, како што вели знае дека постирам богатства Ја ти Дузи строго одбрани по мерка изглед и вкус, слатки богатства само за твојот газ Mрси мустак
Лудо Јас ориз јадев . Ќе те скрашам . Да си го поздравам Трендафилот најзаљубен . И се восхитувам на твојата голема љубов кон дечко ти. Среќник е, така да му кажеш, оти ја има најдобрата девојка у свет шо го сака најмногу на свет . И шо си примерна, а не ко Лудото, лиги ми потекоа .
Ќе им го земеме лебот на Султанките во темава, ама поздрав до сите 4 над мене, Јуле, Дузи, Сноу Квин и Лудото девојче. Многу сум умна, 2 кригли лашко вчера, па и чашата си ја донесов дома. Сервис ќе правам кај и да е. Не знам зошто кога сум фатена / пијана ме спопаѓаат клептомански нагони. Ти Јуленце ич да не се жалиш, најстрога си во диетирањето. Браво. Оваа па Дузи почнала да трчка. Абе само лошо да прави на човека да му е. Ова па Лудово го нема никаде. Ни кафе ни мафе. Овој па мојот го нема никаде, зјапам на пенџере како чукната. На за сите шминки, грабајте, оти ако постира уште некој храна че го пукам!
Јас сакам специјално да ги поздравам Хепигрл(ни се врати ли ти девојче, ми се причина дека те видов пред некој ден?), Џиџнџер и Ана-банана оти со ќеф ги читкам, е така
До.. сите шо сакат да си мавнат по едно парче баклава ту брее кој ќе чека прочка Трендафилке оти се изјасна дека нејќиш да јадиш еве за тебе пиво
Јас сум била сакана дури сега гледам. Поздрав до вас, се надевам ќе се дружиме Кој не пие кафе, кој не пие пиво, ќе го