Поздрав и до тебе мачка. Не сум видела, а и забораив богами за шо те имав прашано, за средство некое изгледа. Во ,,помош за од” да барам? Danke schön
Wo kann ich das kaufen? мислиш го има? и крпата и средството, така? Мене ми рекоа после туш да сум проаѓала со оние за чистење прозори шо се, зада се влечела надоле водата.И помалце бигор ќе имало. Битно најздрава вода пиеме
@cresa-jagoda @Fantasy33 @Beautiful Dreams @Just_a_kid @flawless. @Ich liebe @_Naumche_ Имајте убав ден друштво!
Поздрав и од мене до сите @Anika55 @Miss_S @СуперДевојка Фала ви девојки многу за вчера за оризот Денес купив и одма решив да го пробам, навистина незаменлив е Го варев 15 минути, ама за мој вкус за да биде уште посовршен мислам дека му треба уште 5 минути варење, на 2ка ми беше шпоретот уклучен (3ка ми е максумум). А и како да е овој полесен за дигестивниот систем така го осетив Ајде малку да се заблажите
Ete pozdrav do site koi me sakaat I ne me sakaat,ve sakam site,a eden najgolem pozdrav do Ivan pederot od Split,ke dojde denot koga ke me baras,ama preku k..... ke me najdes,narcis eden,I pozdrav do site na forumot,site ste srcki Love you all❤️❤️❤️❤️❤️
Најспецијален поздрав до the most iconic future gay parents @Bezimenka90 @Angie1432 @Srckata28 @Ajronmen @staycalm @Ketchup @KateKane и извинете ако некој заборајв, ама ве обожавам. Легендата вели дека торава е conversion therapy за стрејташи. Еве и КОК-тел.