СП до оние кои сексот го ставаат пред работата, учењето, проблемите, обврските и го ставаат на пиедестал, веднаш до воздухот и водата.
Поздрав до сите што имаат разгалени мачки, до сите што имаат обврски во животот, сите што се тука да се забавуваат, што сакаат да читаат убави мислења од кои можат нешто да научат... Има тука многу интелекутални малечки и големи мозочиња што го збогатуваат форумот. До сите што сакаат да гледаат добри филмови, слушаат добра музика и не се замараат многу со политика. До тие што го користат форумот да кажат нешто, да научат нешто, но во никој случај да не избегаат од реалниот живот. Сума сумарум: поздрав до вистинските форумџии!
Поздрав до тебе Оззи,се пронајдов во твојот поздрав Поздрав до Пирамитката и до нејзините лазањи ( омилено јадење ми е ) Поздрав до сите што сакаат лазањи во комбинација со вино..мхм мхм
Инспирирана од моменталната ситуација во Македонија, специјално сакам да ги поздравам сите кои се за викендот слободни, со 8 часа работно време, плата колку да можат да си поткупат некое маиче од 5000 денари,а не рекле ни фала за паричките кои им ги даваме постојано. Во овој стил би била и поговорката "рани куче,да те лае"
СП и од мене до Бејбикети баш ќе ми биде мило да се врати на форумчево убаво само кога кажала дека пак ќе пишува на форумот и сп до Ема.Ск,СексиЛејди,Ким,Вики до членовите кои беа вчера на чет
СП до сите форумџики кои се редовно активни и спремни да помогнат, и делат со сите нас и лошо и убаво, а не само кога нив ке им одговара и кога ке им треба тешење.
СП до Секси лејди која ме поздравила, Блонд, Викиче, Вајлд, Горде, Ким, Аннии, Теди, Ангелче...итн. Можам само да ви кажам едно Благодарам!
ДО сите Охриѓанки , до Сеси , Трендафилка , Карина , Кате21 , Блонд , Старфиш , Мисс , Мистериозната, Секси Лејди и до сите што мразат кога си прават Нес-кафе , а потоа увидат дека млеко немаТ.