Јас би те поздравила тебе Ненушка. Храбра си многу. Позитивни мисли, преокупација и ангелчето твое се лекот за понатаму. Силна прегратка, инспирација си..
Поздрављам ВЕ Пирамид.обожавамдајачитам.COM Старфишке креативке Дози.смеа.мк Љубам.убавафотографија.ком.мк Шелеа.инспирацијамоја.ком Тедибеарчето Саја
Би ја поздравила Старбакс . Едно што ми е сограѓанка,друго што мислењата кои ги пишува како јас да сум ги пишувала.Понекогаш мислам дека ми ги чита мислите.
Само што тргнав да те поздравам, кога видов дека си коментирала на темава, потсвесно почувствувам дека мене ме поздравуваш. Ти ги читам мислите, знаеш. Поздрав, огромен и до тебе. Поздрав и до Лов3, за напишаново на чет Ме изнасмеа.
Па ќе дујде ун со ферарито... Па ќе се фрцкаме у маало... Па ќе испаѓаме у граад со неговото ферари, ти кажав пер дека има ферари? Па ја ќе го возам, афкорс, мислам, хелоу?! Па ја коа ќе вузам су ферарито, па има сите мушки на кулена да паѓаат... Ќе упнам штикла петнаеска, хелоу, ништо пониско не нусам! Аку не знаам да одам, битно фенси да сум, нузете ќе ме болат али сите морат да ме видат тип топ средена, нали.. Па пер, ќе си облечам минич.. Па коа ќе си фрцкам со г’зето... Нели, ја сум најфенси у граад, и сите ме сакаат... Па ти кажав дека ќе си опнам минич бе пер и деколте до пупак? Па онда сите мушки има на кулена да ми паѓаат бе пеер.. А ти?! Ти со фармерки планираш да дуаѓаш?! Хмм, а не испаѓаш су уние? Ај иди со нив, мене цуцито ме чека... еј, ајде, ќе закаснам, муа муа, ферарито ме чекаа! За да не сум ептен офтопик (а сум ), поздрав до тебе, Гарпова и Ангел92!
Сп до Дузи! Никако да ни испадне договорот на крај. Ајде може за некоја си година . И исто сакав да ти кажам да не се нервираш многу. Зошто знаеш кој потенцијал се крие во тебе, и колку ти можеш. Како така ќе надвладееш се. Сепак трудот се исплати на крај. А знаеш и самата колку се трудиш. И поздрав до НЕпушачката Жапче. Непушачка затоа што сите аватари и се со цигара . И по незнам кој пат кажувам ако не јавно си го имам кажано барем во себе damn толку обожавам да ја читам оваа девојка.
Еден вечерен досаден поздрав...до сите оние што се нашле како во мојава ситуација Спојлер Јас напалена, а муже заспа Да будам или да не будам ?
Поздрав до Каролин.Коста Да знаеш, тоа ми е некоја маана од поодамна со сликите и не знам зашто, ама по автоматизам се лепам се за такви. Се такви слики бирам, се такви ми се омилени (црно-бела да е и со цигара да е ) Ги сакам на слика цигариве признавам . Уметност ми се тогаш, инаку смрт Џаст сеј ноу http://www.youtube.com/watch?v=NyMg-EhZ1Es Поздрав и до најштрумфастичната форумџика на Фемина, Штрумфета згодноќовска и секси задницата нешто Лудото збореше... овај Трендафилка
Blond-разбуди го бре,не му ја мисли Инаку Сп до сите оние кои ја сакаат зимата и до сите оние што со душа чекаат да падне првиот снег.
Поздрав до Мерлин и Старфиш... И поздрав до сите редовни утрински постирачки во СДК... You make my day! Исто така и до Go-Girl еден поздрав Не сум ја сретнала по темиве деновиве!
Голем поздрав и од мене до тебе ненушке, мило ми е што се врати, фалеше Биди силна, и само напред. Те гушкам
до Скорпионката!!! И срам ми е да кажам дека има некои форумџики шо мн. ми се мили!!! Ама тие појма немаат за тоа И ти Жапче, да ги сакаш цигарите. Да видеш каква уметност е јас кога си пушам слимс, си фантазирам дека се е црно-бело околу мене шала
И од мене поздрав до Скорпионката, гледам пак се пријавува некој за модератор со едно мислење, ај те молам објасни му дека тешко дека ќе го одберат
Поздрав до тебе Златушко! Затоа што си едно мило, несебично створење! Затоа што твојата помош вчера мене ми значеше многу
Едно поздрав да упатам до Zaljubena111 авторот на темата kafe-muabeti/vaseto-nezaboravno-pijanstvo-t3692/ оти темава ми го продолжува животов а и каков апетит ми се јавува за пиење тоа едно чудо Ааа да да и Offspring од истата причина колку солзи исплакав на темата Смешни мислења само јас си знам