Го гледав цело интервју... една реченица немаше да каже точна,прецизна и течно изговорена.Една реченица А Србизми куп..
Не да ги бранам,ама Хорхе и Грујо за оваа се оратори пар-екселанс.Едно е да кажеш небулоза како Хорхе друго е да не знаеш проста проширена реченица да кажеш.И тоа читаше.. Дури и Стојанче има 100 пати подобар вокабулар и изразување. Ја разбирам,амбасадата на Кале не се изразувала добро,употребувале тежок вокабулар а Катица со просек 6... еми тоа
Како имаше нерва да изгледаш до крај...јас само се прекрстив и ја манав од пред очи брука, тешка моронка
Оценувањето на нечија компетентност на база на физички изглед и оговарање како баби на чешма повеќе кажува за вас отколку за тој што го оговарате.
Треба човек само да е реален, да не се прави слеп при очи и глув при уши а не треба многу ум за да ја видиш неспособноста, неинтелигенцијата, неишљифованоста, дефектноста при говорењето, анамнезата поради незнаењето и многу други лоши карактеристики. Кога некој не го бива , е не го бива...може само лижавче во уста да држи и да се лигави како да е маната со мокра чорапа по глава.
Од каде бе решивте дека не ја бива?! Ја наместиле таму и вие сега циркуз си правите?! Место да се запрашате кој снимката ја пуштил и со која цел, вие каква била. Оговарање.
Ова не беше оговарање, ова е права вистина, за наша жалост, за народот во оваа наша жална Македонија. На оваа денар не би и дала
Temata e SJO a ne Katica... Sto zapbavte za nea??? Zad nea si ima dobar tim koj go menadzira i sto Katica pa Katica.. Zarem Horhe,Grujo..mnogu se licni i reciti??.da ne im pisuvaat na list sto treba da kazat,nema da svrzat dve recenici..a tolku vreme se javni licnosti. I Katica posle 10 godini ke se izslifuva... Vtoro.. Ne i veruvale,te ne bila kompetentna,te kvadrirala godina na fax... Amante lugje...ne otvarajte usti da ne pocne da se nabrojuvaat razni svarovski sudiki i kvazi ministri koi seuste vo pampers odat..
За да процениш нечија способност треба да си компетентен да ја процениш нејзината работа и резултати, се друго ти е празно оговарање
Не знам душо, не сум и портпарол Ако те интересира, следи ја кога ќе држи прес конференција или побарај некој извештај низ медиумиве
Za da go razmrsi ona sto nekoi go mrsea 10 godini treba poveke od edna godina. Ili..se naseti deka nekoj krivicno ke odgovara,pa odma udrija deka nesposobna e. More neka ja ostavat raat da si raboti i neka bidat srekni sto se na sloboda.
Па следам и затоа те прашав Не направи апсолутно ништо.Тоа е проблемот.. Правдата никако да ги стигне.. оние