Кај Полициската Академија во Скопје има затвор ,,Идризово".Таму лежат оние кои се огрешиле против РМ со тешки кривични дела.Иди види ги ако сакаш..
Со тебе нема дискусија. Затоа сме на ова дереџе. Штета од млади луѓе да гледаш такви ограничени размислувања.
Ова што го направија со пуштената необработена снимка од интервјуто, за мене е крајно непрофесионално. А, на македончето (верувам на било кој, уствари, секој кој нема допирна точка со медиум) не му е јасно како тоа се прави едно интервју (снимено) и каков е тој процес. За мене е трагично што дозволиле да од телевизијата излезе тој материјал. Ко да сите други држат говори потполно течно, без читање...
Хорхе и Грујо да биле оратори немаше на секое да гледаат во листовите што им пишува. Истото може да се каже и за Груевски. Или не смееш за него да кажеш нешто? Грујо не чита говори? Ги памти? Ако е толку паметен и оратор, зошто не излегува на дуел на неутрална телевизија? Од што се плаши? Немој само да се смееш како што обично знаеш и да ми ги вртиш одговорите. Сакам директни одговори на прашањата, значи директни. Поднесе две кривични против експремиерот и Миле гасачот на лифтови. Изгледа заборави во какви услови почнаа да работат, како ги слушаа снимките, со какви опструкции собираа докази. Подобро ти е само да прашаш што направи и свиркај си, што не кажеш какви услови имале или не ти одговара така?
Ораторството не е добро читање туку добро говорење на јавен настап.Пушти интервју на Хорхе и Грујо и гледај го на Катица.Ќе видиш разлика Може да го нејќеме Грујо колку сакаме ама оваа е.. Добро,и има ли против нив обвинение? Се судат ли воопшто? До кај е обвинението ? За еден лифт неможат една ништо да направат а не за обвиненија од стотици милиони евра.. ќе им треба 50 години за тоа П.С денеска ги гледав во Собрание.Катица се наклука со лекови.. тој пратеникот од СДСМ им шепоти од позади што да каже и оваа не го слушна убаво и се сврте.. овој се осрами почна плафонот да го гледа.. Брука.. после партизирано било од Грујо а овие опозиција а вршат притисок.. јавно пред камери..
Мајсторе, те прашав дали знаеш во какви услови работеа и какви пречки им правеа? Што почна за Собранието и за шепотење. Тоа цела администрација е партизирана од ВМРО и никој пратеник не смее да има свое мислење, ти сега најде тука да ми кажуваш и шепотеле ова она.
Катица Јанева не мисли како тебе,дека ја попречувале и опструирале.И тоа го пишува Фокус,кој е про-опозициски ориентиран: Јанева: Не се плашам да одговарам, бидејќи имам поддршка од Никола Груевски http://fokus.mk/janeva-ne-se-plasham-da-odgovaram-bidejki-imam-poddrshka-od-nikola-gruevski/ И сега што правиме? Сега и Јанева ќе почнете да ја обвинувате дека е партиски војник затоа што има спротивни ставови од некои од вас овде? Нели сите што немаа про-опозициски ставови се платени војници на ДПМНЕ кои пишуваат овде.. Еве ја Јанева,војникот на Грујо @anakonda88 I was referring to you Друг пат малце размисли кого обвинуваш дека е партиски војник.Затоа што ако некој има различен став од твојот,не значи одма дека е партиски војник а гледам на мене алудираш во твоите постови.Малце... олабави со алудирања и пророштва Затоа што кога за тебе ќе каже некој нешто,тогаш не ти е смешно.. тогаш фрчат закани и солзи
Оф леле нема разбирање со вас. Ни иронија не можете да препознаете. @baba Rada чекам одговори на прашањата. Не се прај дека не читаш.
Видете ја еј хахах не сака да ми одговори на прашањето зошто Грујо ако е паметен не излегува на дуел. Класичен партиски бот/војник/лижач се во едно. Срамота за годините. Бидејќи не се знае како да се одговори а да не се каже вистината. Разбирам.
Кате вчера и денес благо кажано ги утепа вмровциве. Женава е за секоја почит. Капа и симнувам. За сите кои се смеевте и кои се сомневавте, ако не сте гледале, потражете снимки и гледајте. Конечно некој некорумпиран и спремен да се спротистави.
Ич да не гледам (а не гледам ТВ), хистеријата што ги мава штапските глувчиња низ фејсбук (овие нашиве уште ги нема, изгледа се у месен комитет на состанок) доволно кажува дека Катица растура.