1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Специјално Јавно Обвинитeлство (СЈО)

Дискусија во 'Политика и настани' започната од kukla21, 30 март 2016.

1. kukla21

kukla21 Мама Член на тимот

Се зачлени на:
    4 август 2013
    Пораки:
    23.744
    Допаѓања:
    108.740
    а ти во сјо работиш?
    дека викаш "не ни"...

На referentka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.685
    Допаѓања:
    7.508
    Катица Јанева,кажа дека имаат потешкотии во УБК:(

На rose60 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.593
    Дефинитивно ретардираната Катица кажа и внукот како си го запослила без никаква потешкотија и дека е тоа нормална работа(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)

4. ivory

ivory Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2013
    Пораки:
    290
    Допаѓања:
    534
    Роднинските врски на Груевски и Мијалков не ти сметаат? Директори на фирми се роднини со овие двајца, па самите тие двајца се први братучеди. Тоа не ти смета?
    Вмро го измисли вработувањето роднини.
    Ама што, дека сега им влегоа во дувлото и ајде ќе ги плукаме за тоа, па што не излезе Грујо да каже за неговите роднини и за неговата плата колкава е?
    Гледај што прават, судска наредба потпишана од судија не сакаат да ја спроведат, ги кочат, а вие тука викате Сјо не работело џабе пари земале. Ете гледаме кој ја кочи работата, и кој ја признава вината со прислушкувањето. Судска наредба не почитуваат еј, нели ти кажува тоа дека се виновни?

На rose60, veren, blackwave и 5 други им се допаѓа ова.
  5. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.593
    Многу работи ми сметаат и не ми се допаѓаат од оваа владејачка партија, но на жалост сме немоќни..премногу се интелигентни, користат состојба во држава во која нема асална способна опозиција и ..и што...не ебав**т како сакаат.
    Поентата ми е дека Катица навистина не ја бива, една нејзина изјава неможе да биде дадена а да не биде исмејана.Таков простотлук во комуникација и прости одговори, епа досега немам видено(facepalm)
    Преслушај и го уште еднаш одговорот на прашањето колкава и е платата и зошто не сака да каже....ајде молимте, бруки е цела.

6. Nise <3

Nise <3 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2016
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    30
    Море луѓе и внукот има потреба од работа :D дојде кризно време :)

На baba Rada му/ѝ се допаѓа ова.
  7. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.784
    Допаѓања:
    323.668
    Oti??
    Vnukot crnec li e?
    ako mozea zenite na:
    Grujo vo KHV
    na Todorov
    na Milososki (ne samo zena tuku do vtoro koleno)
    na Mile Janakievski
    na Stavreski
    OTI VNUKOT da nemoze?
    Treba da sedi doma oti teta e toa sto e?

Neka kjari i nekoj drug osven gornive!!?!

На rose60, LUCERKA, Elen4e_sonce и 4 други им се допаѓа ова.
  8. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.593
    Немам ништо против внукот, сите треба да имаат работа и да работат и сите сме некако запослени преку Јанко или Станко, мама или тате.
    Работата е што навистина ова Катето е толку проста, невидено проста и неснаодлива во давање изјави.

9. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.784
    Допаѓања:
    323.668
    Prosta ama ete si tera rabota.
    Zarem NG ne e prost?
    Da ne e listot pred nego tesko da sVzi dve recenici

На blackwave, Rama, mariatim и 2 други им се допаѓа ова.
  10. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.593
    Мое мислење е дека НГ е далеку, многу подалеку од неа со интелигенција..инаку и он има кинато зелени, не велам дека е идеален.:)

11. ph.orhideja

ph.orhideja Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јануари 2011
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    48.074
    Проста или не,ќе каже времето.Не ни треба да е елоквентна и многу да збори,а ништо да не прави.Од многу зборење,еве до кај сме.Дела се бараат,а СЈО барем прави нешто.
    Да не беше државава корумпирана колку што е,одамна ќе беа зад решетки сите што се огрешиле пред законот.

Последна измена: 23 октомври 2016
    На blackwave, Rama, referentka и 5 други им се допаѓа ова.
  12. ivory

ivory Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2013
    Пораки:
    290
    Допаѓања:
    534
    Премногу биле интелигентни хахах, оф бе ти не знаеш колку можеш, не ни сакаш да знаеш. Народот може многу, ама баш многу, не се од Вмро паметни туку глупи, ја партизираа секоја институција затоа ли се паметни? Па премногу дури, оф бе што не ќе прочиташ. Ти демек не можеш да гласаш против или било кој друг, па викаш ништо не можеме, можете ама не сакате, трпите закани, уценувања, затоа не сакате а не дека не можете.
    Државата е народот, а не Вмро.

На rose60, referentka и anaja1 им се допаѓа ова.
  13. baba Rada

baba Rada Популарен член

Се зачлени на:
    27 мај 2015
    Пораки:
    4.526
    Допаѓања:
    25.593
    Е па како кажи ми ти мене успеаја сите иституции да ги партизираат а да бидат глупи??

14. ivory

ivory Истакнат член

Се зачлени на:
    10 март 2013
    Пораки:
    290
    Допаѓања:
    534
    Така лесно, бркаш едни вработуваш свои и готово. Демек тешко е тоа. Од што се паметни не се појавиле на дуел 10 години, оној Нелоски од Умс избега од дуел на тв, Илија Димовски исто избега од Шилегов, Грујо од Заев веќе 10 години бега.

На rose60 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.022
    Повеќе е како иди во некое село или помал град, побарај луѓе со комплекси на ниска вредност, кажи им ќе дојдеш у Скопје, ќе те вработам у администрација , ќе ти дадам пари ,ќе те направам човек а ти само треба да викаш "со тебе сме премиере" и да ти е гајле дали другите го јадат стапот, да се појавуваш на анкети и на митинзи.. И ќе види тој , леле 200 евра , исто ко 2000 да зима, со две раце ќе потпише.

Последна измена: 26 октомври 2016
    На blackwave, JollyGirl, galapce и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    Аууу се јави граџанинот, ова де скопјанецот, староседелецот, па оние од селана и помалите градови не му се на нивоУ. Епа не ти се, не можат толку ниско да паднат.
    |(

17. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.022
    Зборев за одредена група на луѓе кој Грујо ги вработува во администрација, не сите што се надвор од Скопје.
    Али претпоставував дека ќе се пронајдеш во текстот. Тоа е , вистината боли.

На blackwave, JollyGirl, galapce и 2 други им се допаѓа ова.
  18. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.685
    Допаѓања:
    7.508
    А што имаш ти против Скопјаните?:(

На rose60, blackwave, LollySky и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.388
    Допаѓања:
    17.606
    Е тука ништо не можам, се предавам. Доколку не ја разбра поентата, кревам раце, не можам да ти сервирам на готово као на Кејти.
    На кратко само, ништо немам против скопјаните, јас сум од Скопје, ама жал ми е што не успеа да разбереш, иако те лајкнале на партиска база, демек мисла од Аристотел анализираше. :wasntme:

@Yipman2 ти убаво си кажа"во селана и помалите градови" демек во поголемите градови и села нема шанси, не се вади сега, од кажаното не се бега, ги направи оние од другите градови недостојни за било што, продадени души.
    Не можат сите да живеат околу Влада на РМ, има и такви што живеат во Валандово, Страхојадица, Лескоец итн. Ама според тебе центарци да не ги пипаме,а? :^)
    Знаев дека ќе се пронајдеш и ќе се обидеш да се извадиш као демек-не бев ја.

Последна измена: 28 октомври 2016
  20. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.022
    Ќе ги употребам твоите зборови за предходниов пост .
    "Е тука ништо не можам, се предавам. Доколку не ја разбра поентата, кревам раце, не можам да ти сервирам на готово "

Друго.
    Абеја не се понашај како Латас да вадиш приказни, имај малце респект за себеси и не се бламирај на форуми со пишување глупости и однесување како 3год дете...

Трај си до 11ти и после барај си нова партиска книшка. Таквите како тебе само така и ќе опстанат во општеството. За жал.

На iloveyou29, blackwave, galapce и 1 друга личност им се допаѓа ова.