Златна дали прочита Шилегов за две години колку се збогатил?300евра деневница зимал додека траела шарената револуција,на конто има 200.000 евра,што на тоа имате да кажете,СЈО нема кредибилитет тоа е само привезок на Заев кој го чуваат од криманалите негови,пуч е еден пример само.
I ne diskutiram so tebe poveke. Uzivaj si vo tvojata 200 € plata(ako voopsto si vraboten/a) I ne diskutiram so tebe poveke. Uzivaj si vo 200 € plata (ako voopstoa si vraboten/a), "jakiot" zivoten standard, prosetkata niz skopje polna spomenici i fasadi od stiropor (namesto parkovi, zelenila, igralista)
Не биди глупава .Мерцедесот он не го купи за него туку за владата.А ако заев формира влада нека го продаде и парите у џеп нека ги фрли ,впрочем тоа му е во крвта!
N Ne, ne me ni interesira. Toj ne ja vodi "drzavava" i e sitna riba vo okeanot koja ne probala da prikrie ubistvo.
Ако не те интересира неме цитирај.о бе дискутирај на мое мислење .земисија Ката дома ќе бидеш во зијан зашто јаде како свиња И н
Od Odlicen argument od "GOLEMIOT UM". kakov narod takva vlada! Uste ednas uzivaj vo blagodetite prilozeni od nasava diktatura. Pozdraaaaaav
Не би имала ништо против ако си ја вршат работата како треба, мислев дека конечно ќе има суд кој навистина ќе решава според закон...нема да навлегувам во небулози дали го бранеле Заев, дали дотичната персона била член на СДСМ или не.....Со платата која ја земаат од 3-4.000 евра (пари сепак кои се даваат од народот) се откажаа од случајот за кој беа создадени да го расчистат, тоа кажува доволно.
Од надвор се смее , од внатре плаче оти нема кај да бега. Прашање е на време до кога ќе го штитат сваровските судии и уште колку ќе се смее цинично пред камери http://novatv.mk/janeva-i-fetai-dobija-parichni-kazni-gruevski-izleze-nasmean-od-sudene/
да избегал од државата...а денес и груевски и останатите имаа рочиште за настаните во центар па не се појавија..
Па толку се чисти и невини затоа бегаат, хах абе веќе ми се смешни од постапките нивни. Ако си чист зошто бегаш од правдата седи тука и брани се и за себе и за татковината како они викаат. МИЗЕРИИ се