Од жена, дека Грујо се понаша така мислам дека не сум сигурна дека нели све е он главен, центар пажња, фуфа
Не е скратено од жена туку еднаш во весник имаше печатна грешка, наместо Никола имаа пишано жНикола, така нешто.
Од утре почнуваат да се печатат обвиненија, преку 50 членови на предавничката партија ќе бидат среќните добитници на обвинение, а со тоа и ќе бидат чекор поблиску до главната награда, престој во хотел Идризово. Тоа е, иде СЈО колку можеш ќе се спасиш. Welcome to the hotel Idrizovo, such a lovely place.
Тие што имате пристап , Ве молам на кратко пишете за што се обвиненијата Следи награда...еве @JollyGirl Џоланка знае
Да, потврдувам дека ме частеше ручек. Кој знае нека кажува ќе лапне нешто. Ама читај си по порталиве... на пример time.mk одма објавуваат таму или а1on. mk Катица зборува сега за сега, а Фатиме зад неа стои и сите ги засенува ДОЖД ОД ОБВИНЕНИЈА! Шокантно.
Па па па обвинети 94 физички лица 5 правни лица, 50+ барања за притвор меѓу кои и претседател на политичка партија. Земјотрес.
Ката се обидуваше да се пофали и оправда за крајот. Јас така некако ја доживеав. Мислам беше беспотребно се ова. Баш да видиме што ќе излезе од обвиненијата.
Фатиме мај лав! Ја обожавам женава, треба да размисли да почне со предавања на факултет, (барем на мастер студии кривично, криминалистика) студентите има да научат многу од неа не само за правото, туку и за став, држење, ораторство... Вчера била во ОС Скопје 1, ќе ја прашав за слика , штета сме се разминале.
Под хитно да се распушти Сјо на сдс бидејќи 2 год. јабана потрошени милиони за ништо ако е целта да се омаловажи вмро нека не се брукаат со тоа и онака ништо нема да постигнат само им ја оттргаат мислата на народот да не мисли на ветувањата туку да мисли само што ќе се деси дакј некој ке биде притворен или не затоа нека ја снема и сјо и сите кои ја подржаваат срам за државава е