Само со собрана коса ... некогаш кога пробам да спијам со пуштена мислам ми послале јамболија на грбот...
Па почесто со врзана,затоа што ме нервира и топло ми е со пуштена,ама некогаш глава ме боли ептен па комбинирам
Со врзана уште еднаш ке кажам Завчера спиев со пуштена пошто бев преморена и ме мрзеше да ја врзам. Сабајлето чворови и ко буф бев неможев да се препознаам , и плус се будев нокеска од кубење, дека имам долга коса
Со пуштена спијам, само ја кревам нагоре во лето да не ми е топло. Неможам со врзана, ми се прекршува и сабајлето никаква ми е
Имав боб фризура и сега ми е во фаза на растење, така да тие делови од косата што можам да ги фатам, ги собирам максимално најгоре. А другите - кратките делови остануваат пуштени. Нешто вака
Со врзана. Многу ми е долга и ако ја пуштам ни смета и мене и на мм (башка ме губе цела вечер ако е пуштена)
Со пуштена или доле ниско ја врзувам, зошто побргу ми се мрси кога ми е пуштена, ама сепак преферирам поудобно да ми биде, косата се мие ♥
Ајде темава...Ајде сега и темаа Дали спиете со чорапи? Глупоссти. Нензам што има потреба од темава амаа нема врска.И да спијам со пуштена.