Со врзана коса спијам само во лето, и тоа само ако си легнам кај 01 00 само тогаш бидејќи сеуште е жешко, не оти сакам да спијам со врзана коса туку морам, бидејќи е многу жешко, а зимото и кога не е многу жешко со пуштена коса, така мислам дека е најубаво.
врзана секогаш, но не многу стегната бидејќи ја мијам косата навечер и ако ја врзам високо и силно ми се прекршува
секогаш со пуштена, мислам дека ако ми е врзана додека спијам ќе ми се скине затоа што ми е тенка косата и незнам,некако ми влегло тоа во глава. пуштена е но нагоре ја терам, да не ми е околу врат
Кога ми е мрсна ја врзувам ама лабаво или во лабава пунџичка,а кога ми е измиена со пуштена затоа што ако ја врзам ке ми се направи така како прекршена..
Обавезно во несмасно високо репче-пунџа. Сум пробувала да спијам со пуштена, ама во текот на спиење ќе се испокубам при вртење и сум се будела од сон... Летен период бездруго собрана.
Со врзана, која ми се одврзува додека спијам,ме нервира ако е пуштена ми се метка, се скубам и неможам да заспијам
Со пуштена , а во летниот период и да сакам со пуштена не можам поради жешкото така де само во летниот период спијам со врзана коса.
Јас спијам претежно со врзана коса, од практични причини не за друго. Кога ми е пуштена имам проблем при водење љубов , ќе се разлета на сите страни па мм понекогаш ме скубе, да не бидам погрешно сфатена, скубењето не е дел од страстите, туку има проблем каде да ги постави рацете бидејќи се околу главата ми е коса Да не претерав, ту мач инфо ?