Најчесто со пуштена, поубаво ми е, и цел ден да ми е врзана пред спиење морам да ја пуштам, поудобно ми е.
Преферирам да спијам со пуштена ама многу ми смета па почнав да ставам трака и сега го немам тој проблем. Инаку некогаш спијам со фатена а другите ден вејќе косата ми е мрсна.
Спијам со пуштена коса секогаш. Поубаво ми е, ме нервира кога ми е врзана, а и ми се прекршува косата.
Секогаш спијам со пуштена поубаво ми е и слободно се осекам а кога спијам со фатена ме боли и среде нок си ја пуштам
Јас порано секогаш имав долга коса и тогаш спиев со пуштена коса и зиме и лете бидејќи ако спиев со врзана коса со стегач тоа ми пречеше,а и ми се случувашестегачот да ми се изгуби и да ми падне! Сега секогаш еднаш годишно ја скратувам косата,такашто преку зима носам долга,а преку лето кратка коса и секогаш кога ми е долга косата спијам со пуштена коса поучена од претходните лоши искуства со губењето на стегачот кој ионака ми пречеше на спиењето,па затоа не го носам повеќе кога спијам!
Па секогаш различно.Знам да легнам со пуштена коса па сред ноќ ке ме фати жешко па во потрага по стегач и ќе ја врзам,а понекогаш со врзана..
Со пуштена.Неможам у последно време д аја врзувам,така да секогаш ми е пуштена.Па,и кога одам на вежбање.А целата сум локнеста. Жешкоооооооо.