Со пуштена. Не ми е многу јасно како би спиела со врзана коса. Но, најверојатно не би можела да се завртам на која страна сакам, а тоа ми е слаба страна. А друго, можам да си замислам каква ќе ми биде косата кога ќе си ја пуштам после 7-8 часа „киснење“ во врзана форма. Значи никако со врзана коса. Понатаму, и пуштената коса си има свои недостатоци. На пример, често ми се случува да ми се покрие целото лице со коса, па за да ја тргнам да се завртам. Но да не успеам во тоа, туку само да си ја залепам веќе покриената глава(со коса) во перницата па да не можам да дишам. Но тоа е тоа. Барем имам слобода. Сепак, поважно ми е да можам да мрдам и никаде да не ме боли отколку да не се потам и да не ми се лепи косата. Па на крај, полесно се одржува заплетката коса отколку прекршена.
Јас обично спијам со пуштена коса, ама кога сакам да ми е виткана пред да си легнам си правам распуштена плетенка.
Јас пак неможам да спијам со пуштена коса...едноставно наутро неможам да ја исчешлам Сплетувам рибина коска ем косата ми е прибрана ем наутро имам убави локни
Врзана, сабајле да можам да и го најдам крајот. а за викенди гледам да ја пуштам навечер да ми одмори малку главата хахах
Порано со пуштена, ама од кога почна да му смета на дечко ми спијам со врзана, се навикнав и јас така па сега со пуштена неможам и ми паѓа многу па не сакам да се мотам во влакна дури спијам
Auuu ne mozam da zamislam da spijam so vrzana kosa.Toa mu doaga isto kako da spijam so gradnik ne sakam nisto da me stega dodeka spijam