Почнав да си ја плетам и со плетенка спијам... мора да си ја вратам густината на косата како порано...
Најчесто со пуштена. Понекогаш знам да спијам со плетенка ако сакам да ми биде прекршена косата следниот ден.
Со пуштена. Мислам дека не е баш убаво со фатена коса да се спие, со пуштена коса порелаксирана е кожата на главата а со самото тоа и косата е поквалитетна...
pa poveke spijam so vrzana navika mi e ako ne mi e vrzana mislam deka ke poludam osven nekogas koga ke pocustvuvam deka me stega glavata ja pustam ili koga ke se izbanjam togas mi e pustena taka spijam .. nekogas me faka sklet kaj useto i toa samo kaj desnovo mi se desava taka da ne mozam da podnesam ni da mi e pustena ni fatena
Вака кога е поладно времево со пуштена , ама на лето ако не ја врзам се будам толку многу испотена, како некој кофа со вода да ми има турено.
Зависи ако ми е со масло спијам со фатена во лабава пунџа или плетенка, а вообичаено со пуштена ама косата си ја ставам над главата, да не спијам на неа.
Со врзана коса спијам тоа ми е некоја навика мнг ретко ми се дешава да спијам со пуштена коса пошто прилично ми е долга ми ме нервира кога спијам
Имам едно лабаво стегаче,со него си ја фаќам косата секогаш кога спијам..едно ми е што е совршено лабаво баш за спиење,ми се десило да ми го снема низ дома и да испаничам хаха.Секогаш со врзана спијам,не можам со пуштена