Како ми дојде така, некогаш ја собирам во репче ама лабаво посебно сега летово, а иначе најчесто со пуштена спијам и воопшто не ми смета
обично во репче лабаво ми е врзана,пуштена ретко оти ми смета и цела ќе ми се исплетка но велат дека навечер барем косата треба да е пуштена да дише за оние кои често ја носат фатена т.е ЈАС но премногу ми е жешко да носам пуштена коса во лето
Спијам со пуштена, бидејки ако ја врзам и кога станам сабајлето има што да видиш, во воздух се кренала цела
Порано спиев со врзана бидејќи мислев дека така помалку се плетка но сватив дека не е така и затоа сега спијам со пуштена.
Со лабаво врзано репче. Многу е битно девојките кои имаат проблематично лице ко мене, навечер да ја тргаат косата од лицето, дополнително ви се лепат бактерии и масла од косата на лицето па се исфрла лицето уште толку
Претежно со врзана, едно затоа што ме поти ако е пуштена, друго затоа што и научив финта да ја задржам колку толку во права состојба ако претходно ми е пеглана или фенирана. Во спротивно кога ќе станам ќе ми биде како струја да ме удрила
Порано спиев со пуштена коса, а асега . ауууу , на овие горештини нема шанси секогаш ја збирам така високо во кок и немма маки
Исто и јас. Претежно со врзана, високо горе. Ми се случува да спијам и со пуштена ама преку зима, кога е ептен ладно, па на некој начин косата ме грее
Спијам со пуштена најчесто ама понекогаш можам со врзана ако сакам да ја навиткам понекогаш ја правам во пунџа ама мојот глас го давам на пуштена зошто понекогаш ме боли главата со врзана...