Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Спреј за коса

Дискусија во 'Коса' започната од LoVeR, 31 мај 2011.

1. vickyy90

vickyy90 Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.487
    Допаѓања:
    1.073
    Дефинитивно розевиот е најдобар,а и најубаво мириса :inlove:

2. SimonaTino

SimonaTino Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    GLISS-ов розевиов која цена е?Пишете ве молам
    И за каква коса е или нема врска

3. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.787
    Допаѓања:
    25.246
    Околу 200,со варијации од плус-минус некој денар зависно од маркетот/парфимерија.
    Наменето е за коса без сјај, ама улогата му е всушност и лесно расчешлување и регенерација, така да... за било каков вид на коса, за основна нега.

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  4. SimonaTino

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    MandyLane Фала многу,мојата коса брзо се мрси(што значи дека имам сјај :lol: ) па незнам дали ќе ми одговара

5. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Ако ти се мрси брзо косата, земи го лилавиот од Глис. Тој е за волумен и многу помалку ја мрси косата ( иначе другите од Глис многу ја мрсат). И тој убаво мириса, дава сјај, убаво се расчешлува. ;)

Јас го имам лилавиот, го користам за освежување на косата, по потреба, бидејќи воглавно не ми даваат некој посебен ефект на косата како што ми даваат на пример силиконските капки. :)

На SimonaTino му/ѝ се допаѓа ова.
  6. SimonaTino

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.735
    Допаѓања:
    1.575
    Silver.E фала многу,деновиве ќе го купам па ако е добар ќе се пофалам :)

7. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    Јас го користам овој од авон и задоволна сум од него косата ми е посјајна и полесно можам да ја фенирам без да ми се разлетува

Прикачени фајлови:

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.224
    Допаѓања:
    157.107
    ^ Мене пак спротивното... премногу е мрсен и ја заплескува косата... Прскам на 20 сантиментри од косата и сепак ...грозен е ефектот на крај. Можеби има сјај,нели логично од мрсното,ама... ќе остане да си фаќа прашина по полици и на крај ќе го фрлам...

На RiRii и stetoskop им се допаѓа ова.
  9. sandrabee

sandrabee Активен член

Се зачлени на:
    6 декември 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    1
    И јас го купив спрејов и многу сум задоволна, ми се допаѓа...Не само што штити од топлина (тоа му е намената нели :D ) туку и ја стилизира косата. Мене косата никогаш не ми била така убаво мазна и сјајна после пеглање како сега од кога го користам спрејов :) Презадоволна сум :inlove:

[​IMG][/quote]

од каде го купи и колку пари :D :D иначе јас сум од струмица и ако може некој да ми каже каде да го купам :D

На ViktorijaMari му/ѝ се допаѓа ова.
  10. AngieVi

AngieVi Истакнат член

Се зачлени на:
    2 март 2012
    Пораки:
    178
    Допаѓања:
    44

од каде го купи и колку пари :D :D иначе јас сум од струмица и ако може некој да ми каже каде да го купам :D[/quote]

Го купив во веро маркетот во веро центар во Скопје. Инаку го барав во веро маркетот во Тетово го немаше. Цената е 150 денари на попуст од 180 денари.

11. ana-sweet

ana-sweet Популарен член

Се зачлени на:
    9 октомври 2011
    Пораки:
    2.328
    Допаѓања:
    2.598
    Овој спреј [​IMG] стварно ја заштитува косата од топлина или си нема врска? Ми треба еден ваков пошто често ја пеглам косата ама прво да се осигурам :D
    уште нешто:кој од овие два и дава повеќе сјај на косата?
    Иии како ги нанесувате?од пола коса надоле? :D

12. Sw3et.Ang3l

Sw3et.Ang3l Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2012
    Пораки:
    1.261
    Допаѓања:
    2.096
    нема врска, го земав јас и џабе си дадов 200 ден. Нити штити нити пак ја прави сјајна нити пак се пегла убаво.. сега мислам да го земам тој од Авон ама само под услов ако се става на мокра коса, пред сушење зш овој се става само на сува а што ќе ми е ако не заштитува додека ја сушиш со фен.

13. RiRii

RiRii Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2011
    Пораки:
    211
    Допаѓања:
    45
    Девојки мене ми треба спреј што ке ја заштити косата од топлина бидејки секоја ден ја пеглам преку една ја виткам (а виткана ми е |( ) и ми е оштетена сакам спреј што ке ја штити од топлина ама ств ефикасен и да и даде сјај...па кој предлагате

14. catsruletheworld3

catsruletheworld3 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 ноември 2012
    Пораки:
    137
    Допаѓања:
    27
    истово важи за мене.... предложете некој стварно добар спреј, не е важно ако е скап! :(

15. PinkGir123

PinkGir123 Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.125
    Допаѓања:
    759
    Jaс го користам овој од Авон за сјајна коса , многу сум задоволна од него го нанесувам на мокра коса . Полесно ја чешлам со него. Инаку сега го порачав и спрејот за заштита од горење исто од Авон па ќе ви кажам дали има некој резултат.

Прикачени фајлови:

• IMG_2112.JPG
      IMG_2112.JPG
      Големина на фајлот:
      61,9 KB
      Прегледи:
      363
  16. smurffi

smurffi Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    714
    Допаѓања:
    378
    моментално го имам овој :

.. го добив на подарок, регенератор за нега на косата во лето ..
    Почнав да го користам и сега за сега е супер :)

Прикачени фајлови:

• спреј.png
      спреј.png
      Големина на фајлот:
      122,2 KB
      Прегледи:
      300
  17. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Да споделам мое искуство со спрејчињата на Глис, од тие што ги имам користено до сега.

Црниот Глис - дефинитво најдобриот спреј од Глис заедно со тој за сјај. Со него најдолго ми издржа косата да не процвета. Го користев заедно со црната маска која правеше чудо на расцветаните врвови, буквално ги маскираше не се ни познаваше дека имам расцветани врвови. Порано ми се допаѓаше како мириса на чоколадо сега ми стана одбивен и тежок, сакам косата да ми мириса на чисто и свежо.

Жолтиот Глис - Добар но е и одличен и него го користев со неговата маска, има само поубав мирис од црниот, ништо друго. Со него побрзо ми расцвета косата.

Љиљаковиот Глис
    - Волумен не видов воопшто, а не ни очекував од спреј волумен. Косата ми расцвета за исто време како и со жолтиот. Е овој спреј ми помогна да не ми се наелектрезира косата. Има најубав мирис од тие што ги имам користено, ми мириса на B.U.

Розевиот Глис - Моментално го користам овој спреј за сјај на косата и сум навистина задовлна засега. Приметив дека навистина повеќе ми сјае косата од него. За колку време ќе ми расцвета и други впечатоци е сеуште рано да кажам, али засега сум навистина задовлна. Не мириса ништо посебно, чак не ни можам да осетам мирис.

18. A-j-a

A-j-a Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    1.793
    Допаѓања:
    2.024
    Кај жолтиот глис сум испуштила н па испадна дека е одличен. Добар но Не и одличен.

19. cvetce93

cvetce93 Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2011
    Пораки:
    1.434
    Допаѓања:
    576
    Јас го имам црниот од Глис, еве веќе второ паковање дотрошувам и сум стварно задоволна, дури мислам дека без него нема ни да можам веќе.. Од кога почнав да го користам баш и физерката ми кажа дека сега косата не ми е оштетена толку, расцветани врвови има, со оглед на тоа дека ја пеглам на секое миење, значи 2-3 пати неделно, но сепак не толку како порано :)

20. kikkki

kikkki Популарен член

Се зачлени на:
    31 март 2012
    Пораки:
    2.746
    Допаѓања:
    4.846
    Дали некој го има користено спрејот-пена додуша тоа е,од нивеа ?
    Мислам на тие за сјај,за волумен?Како се користат и резултатите какви се?
    Е на овие мислев,да се разбереме.

Прикачени фајлови: